Stručné zhodnocení sezóny 1999-2000 juniorů HC Chotěboř
Petr Cakl – trenér mužstva

Po loňské nezdařené sezóně, která měla za důsledek sestup mužstva do 2.východočeské ligy, vstupovali chotěbořští junioři do nového ročníku se snahou pohybovat se na předních příčkách této soutěže a pokusit se o návrat mezi východočeskou elitu. Vzhledem k tomu, že několik zkušených hráčů přešlo do “áčka”, a že kádr tvořili téměř z poloviny hráči ještě dorosteneckého věku, nebyl to úkol lehký. Navíc, na rozdíl od mnoha jiných mužstev je kádr složen výhradně z vlastních odchovanců, tedy bez cizích posil. Na druhou stranu ale tento fakt není na škodu a je určitě příslibem do budoucna.

hokdorm.jpg (5546 bytes)

(Kliknutím na foto získáte plnou velikost 1280 x 960 pixelů)

V samotném průběhu soutěže se ze začátku projevovala menší herní zkušenost některých mladších borců, nahrazovaná však vůlí a bojovností a tak se dařilo dosahovat celkem dobrých výsledků. Mužstvo se pohybovalo po celou sezónu v horních patrech tabulky, ale na nejvyšší místo, zaručující přímý postup do vyšší soutěže v konečném účtování nedosáhlo. Ale i druhé místo v tabulce není vůbec špatné a znamená, že kdyby vítěz 1.V.č.l. Choceň uspěla v baráži o 1.ligu, radovali bychom se z postupu i my. Takže, budeme držet Chocni palce.

A ještě složení kádru, který v průběhu soutěže nastupoval: brankáři Pešek a Šidlák, v poli hráli Kudláček, Jar. Musílek, Hruška, Ruč, R. Novotný, Dvořák, P. Musílek, Tunheber, Krédl, Černý, Souček, Meloun, Salač, Cakl, Drahoš, Ondráček, Miřácký a Jar.Novotný, trenéři Cakl a Souček, vedoucí mužstva Musílek a Žák.

O tom jak to nakonec s postupem dopadne budu určitě čtenáře sportovních stránek informovat.

Zpět na stránku Sport v Chotěboři * Zpět na hlavní stránku Chotěbořského Couriera