ČMFS
Český fotbal.cz

Pardubický fotbal
Královéhradecký fotbal

www.fotbal.cz
www.vysledky.com

Krajský FS Vysočina
Krajský přebor Vysočina

Okresní FS Havl. Brod
Adresář klubů okresu HB

Fotbalová příloha listu Chotěbořský Courier

Dřívější výsledky fotbalu FC Chotěboř
v sezóně 2003 / 2004

Jaro 2004
Zde je pozimní a zimní část sezóny 2003/2004

Minulá sezóna 2002 / 2003
Jarní část a léto 2002 (odtud i do roků dřívějších)

Zde přinášíme starší výsledky jara, referát z nejnovějších je zde
Pokud vás už čtení nebaví, zahrajte si fotbal zde

Hlavní sponzor FC Chotěboř: Chotěbořské strojírny Služby, a.s.

Divizní soutěže v MF Dnes
Sportovní noviny - fotbal

Krajský přebor Vysočiny v MF Dnes
Stránka Krajského FS v Jihlavských listech
Sport v Novinách Havlíčkobrodska

FC Chotěboř B (nyní není v provozu)
Fotbal TJ CHS Chotěboř (mrtvý web)


Webové stránky soupeřů mužstva A:
Spartak Pelhřimov 
SFK Vrchovina  FK Humpolec
Webové stránky soupeřů mužstva B:

SFK Vrchovina  Sokol Herálec (HB)

Mužstvo FC Chotěboř A hraje krajský přebor, los je zde
Mužstvo FC Chotěboř B hraje I. B třídu, skupinu A, los je zde
Dorost hraje Krajský přebor (starší a mladší), los je zde
Žáci hrají Krajský přebor (starší a mladší), los je zde

(pozor, všechny termíny tam uvedené mají být správně o týden dříve)
Benjamínci hrají turnaje (starší a mladší), výsledky KFS nezveřejňuje


Přinášíme též výsledky
SK Dekora Ždírec n.D. (hraje divizi D, los je zde)

Schválené změny termínů utkání a hřišť pro jarní část

17. kolo:

A mužiB muži
So 17.4. v 16:00
Havl. Brod - Chotěboř A
So 17.4. v 16:00
Chotěboř B - Lučice
DorostŽáci
Ne 18.4., 13.00 ml. a 15.00 st.
Chotěboř - Jihlava B
So 17.4., 10.00 st. a 11.45 ml
Humpolec - Chotěboř
Dohrávka 14. kola mužů:
St 21.4. v 17 h
Chotěboř A - Bystřice n.P.
Dohrávka 14. kola žáků
St 14. 4. 2004, 16.00 ml. a 17.30 st.
CHOTĚBOŘ ­ JIHLAVA B

Tuto stránku četlo od 25.3.2004 čtenářů:     
Výsledky nám ochotně sdělují Jan Bělovský st., trenéři a vedoucí mužstev. Přehled výsledků jednotlivých soutěží a tabulky poskytuje ČMFS a KFS Vysočina. Děkujeme.

*

29. Memoriál Karla Ptáčka

Za spolupráce FC Chotěboř a SOU technického Chotěboř byl ve středu 9. června 2004 uspořádán 29. ročník memoriálu K. Ptáčka v kopané za účasti 4 družstev.

Vítězem turnaje se stalo SOU technické Třemošnice, které vyhrálo všechny zápasy, získalo 9 bodů a poměru branek 22:7. Na druhém místě se umístilo SOU technické Chotěboř, získalo 6. bodů a poměr branek 9:11. Na třetím místě se umístil loňský vítěz Gymnázium Havlíčkův Brod, získalo 3 body a poměr branek 9:8. Nejlepším střelcem se stal Kořínek Lukáš z SOU technické Třemošnice s osmi brankami. Díky hráčům, kteří hrají i divizní zápasy, měl turnaj velmi dobrou úroveň. Ceny předala za rodinu Ptáčkových dcera paní Vošická. Pořadatelé děkují rodině Ptáčkových za příspěvek na ceny. Součástí memoriálu K. Ptáčka byl i 6. ročník turnaje v malé kopané žáků ZŠ. Zúčastnila se družstva ZŠ Maleč, ZŠ Krucemburk, ZŠ Ždírec nad Doubravou, ZŠ Havlíčkova Borová a ZŠ Smetanova Chotěboř.

Umístění: 1. místo ZŠ Smetanova Chotěboř, 10 bodů, branky 23:4, 2. místo ZŠ Maleč, 8 bodů, branky 12:3, 3. místo ZŠ Krucemburk, 5 bodů, branky 7:5, 4. místo ZŠ Havlíčkova Borová, 3 body, branky 6:15, 5. místo ZŠ Ždírec nad Doubravou, 1 bod, branky 1:22.

Nejlepším střelcem byl Odvářka Martin - 13 branek. Turnaj proběhl za krásného počasí a všechna družstva provedla solidní výkony, za což byla odměněna cenami.

Za pořadatele FC Chotěboř a SOU technické Chotěboř Ing. František Hruška

Výsledky starší a mladší přípravky FC Chotěboř
Krajský přebor přípravek v Chotěboři dne 13. 6. 2004 – 16. kolo

Starší:

FC Chotěboř – FC Slovan Havlíčkův Brod 2 : 4 ( 2 : 2 )
Branky – Pospíšil, Dvořák

FC Chotěboř – Sklo Bohemia Světlá n.S. 7 : 2 ( 4 : 2 )
Branky – Dlouhý 2x, Veselý, Dvořák, Pešek R., Turek, Pospíšil

Sestava – Kudla – Pešek R.,Turek, Tůma F., Plíšek, Pazderka, Dlouhý, Veselý, Pospíšil, Dvořák, Kodým A., Somerauer

Mladší:

FC Chotěboř – FC Slovan Havlíčkův Brod 1 : 2 ( 1 : 2 )
Branky – Pátek

FC Chotěboř – Sklo Bohemia Světlá n.S. 8 : 0 ( 3 : 0 )
Branky – Coufal 2x, Bělovský 2x, Kodým P., Béna, Pátek, Tuhý

Sestava – Buršík, Nejedlý – Halák, Čermák, Koutný M., Horák, Štěrba, Polívka, Tuhý, Novák, Kodým P., Losenický, Bělovský, Pátek, Béna, Coufal, Baumgärtner

Hodnocení trenérů:

Starší přípravka – utkání se Světlou bylo jednoznačnou záležitostí. V utkání s Havlíčkovým Brodem po vyrovnaném prvním poločase, rozhodl druhý poločas, kdy po chybách fotbalovější soupeř vstřelil 2 branky. Z vyrovnaného kolektivu byl nejlepším F. Tůma.

Mladší přípravka – v utkání s Havlíčkovým Brodem šlo oběma soupeřům o čelo tabulky a proto byl celý zápas urputnou bitvou. O zaslouženém vítězství Havlíčkova Brodu rozhodly 2 branky opět po chybách z prvního poločasu. V utkání se Světlou dostali příležitost hráči širšího kádru mužstva a nezklamali. Dosáhli vysokého vítězství, ale branek mohlo být daleko více.


25. kolo 12. a 13.6.:


Po předposledním kole jsou obě naše mužstva sedmá

13.6.: Áčko nakonec výhru zachránilo12.6.: Béčko také vyhrálo
FC Chotěboř A - Spartak Pelhřimov 4:3 (4:1)
Góly: Bílek 2, Doležal, Provazník.
Chotěboř: Fiala - Pátek, Polák, Novotný, J.Mudruňka - Provazník, Tůma, Jávorka, M.Doležal - Máša, Bílek
Chotěbořští fotbalisté své příznivce doma potěšili a udrželi jarní neporazitelnost. Přestože brzy inkasovali, předvedli v první půlhodince střelecký uragán a čtyřmi góly pelhřimovského soupeře dokonale zaskočili. "Mužstvo podalo bezesporu nejlepší letošní výkon, který měl podle mě divizní parametry. Tahouny mužstva byli Javorka s Provazníkem, střeleckou mušku oprášil Tůma, ale uznání zaslouží i další hráči,"netajil se spokojeností trenér Jaroslav Žejdlík. Po změně stran se Pelhřimov dvěma góly vrátil do zápasu a vzápětí domácí fotbalisty přibrzdilo vyloučení Jiřího Mudruňky, takže museli hrát v poslední půlhodině v oslabení, ale nesmírnou bojovností a nasazením už výhru nepustili. Sedm gólů muselo přítomné diváky určitě uspokojit a na takový fotbal si cestu určitě najdou. "V těchto fázích nás několikrát podržel svými zákroky gólman Fiala. Výhry nad silným soupeřem si hrozně cením. Jsem strašně rád, že jsme jednomu bývalému našemu fotbalistovi, který se v tomto článku určitě pozná, dokázali, že patříme do horní poloviny tabulky krajského přeboru,"dodal ještě chotěbořský trenér a správce hřiště v jedné osobě.

Z vedoucího kvarteta vybojoval po bodu pouze Žďár doma a Bystřice v Náměšti. Pelhřimov i Havl. Brod už do poločasu inkasovaly a nemohly pomýšlet na bodové zisky. V souboji o chvost tabulky Vrchovina zvítězila ve Světlé. Hartvíkovice vyškolily ledečské fotbalisty z produktivity. Žirovnický Horký pomohl svým hattrickem k potupení beznadějně posledního Bedřichova.
Bilance 25. kola krajského přeboru mužů: 3 ­ 2 ­ 2.
CHOTĚBOŘ ­ PELHŘIMOV 4:3 (4:1) Pelhřimovští hráči šli Vlčkem do vedení, ale do přestávky chotěbořští čtyřikrát donutili lovit hostujícího brankáře míč ze své sítě. Po důrazné domluvě hostujícího trenéra se hra druhého týmu tabulky rapidně zlepšila a výsledkem bylo snížení na 4:3. Domácí hráči si však vítězství již nenechali vzít. Branky: Tůma 2, Doležal, Bílek ­ Vlček, Moravec, Adamec. Rozhodčí: Kučerík, 200 diváků.
SVĚTLÁ ­ VRCHOVINA 1:2 (1:1) Boj o předposlední místo tabulky vyzněl lépe pro hosty. Světelští fotbalisté šli už v 5. minutě do vedení, ale do deseti minut Plhal vyrovnal. Když v 57. minutě dal hostující Šustáček vedoucí branku soupeře, začaly se misky vah naklánět na stranu hostů. Tam zůstaly až do konce zápasu. Branky: Polák ­ Plhal, Šustáček. Rozhodčí: Bulička, 300 diváků.
NÁMĚŠŤ ­ BYSTŘICE 2:2 (1:0) Po domácí prohře v minulém kole chtěli bystřičtí hráči bodovat na hřišti osmé Náměště. Nadšeně bojující domácí zužitkovali Fraňkem ještě do poločasu svou mírnou převahu vedoucím gólem. Domluvu trenéra o přestávce si vzali bystřičtí hráči k srdci, a výsledkem bylo vyrovnání stavu. Protože dohrávali bystřičtí fotbalisté o deseti hráčích, bod je pro ně nakonec úspěchem. Branky: Franěk, Maršíček ­ Výcha, Sedláček. ČK: Hečka (B). Rozhodčí: Nádvorník, 110 diváků.
LEDEČ ­ HARTVÍKOVICE 0:5 (0:3) Již do poločasu třikrát potrestali soupeřovi útočníci mezery v domácí obraně a tím bylo prakticky po zápase. Ve druhé půli přidali hosté ještě dva góly a dvě stovky diváků byly svědkem potupné prohry domácích. Branky: Novotný 2, Křivánek, Kolesa, Neumann. Rozhodčí: Švec, 200 diváků.
ŽIROVNICE ­ BEDŘICHOV 5:1 (0:1) Beznadějně poslední tým překvapil domácí hráče pohybem a do poločasu vstřelil i vedoucí branku. Důrazná domluva v kabině o přestávce padla na úrodnou půdu a aktivně hrající domácí v 55. minutě Horkým vyrovnali. Když po deseti minutách Musil poslal domácí do vedení a vzápětí znovu Horký skóroval, bylo rozhodnuto. Čtvrtá branka domácích v 76. minutě už hovořila jasně o převaze žirovnických fotbalistů. V posledních minutách korunoval svou chuť po gólech Horký dosaženým hattrickem. Branky: Horký 3, J. Musil, Plašil ­ nehl. Rozhodčí: Mach, 100 diváků.
HFK TŘEBÍČ B ­ HAVL. BROD 2:1 (2:0) V důležitém zápase o setrvání v soutěži začali domácí hráči aktivně a do kabin odcházeli s dvoubrankovým vedením. Havlíčkobrodský Novotný dokázal v 80. minutě přesnou střelou zdramatizovat zápas. Třebíčtí hráči ale zvýšenou bojovností nepustili soupeře do větších šancí a soutěž i pro příští ročník v Třebíči zachovali. Branky: Bednář (PK), Hanzal ­ Novotný. Rozhodčí: Petřivý, 100 diváků.
ŽĎÁR ­ HUMPOLEC 2:2 (1:2) Domácí šli už v 7. minutě do vedení, ale agilní Holoubek ještě do půle otočil stav. Po přestávce už stihl v 70. minutě jen Skála vyrovnat. Branky: Zedníček, Skála ­ Holoubek 2. Rozhodčí: Bobek, 200 diváků.

1. FC Žďas Žďár n.Sázavou  25 18 5 2 61 : 30 20 59
2. Spartak Pelhřimov  25 11 7 7 52 : 32 4 40
3. SK Bystřice n.Pernštejnem 25 11 6 8 37 : 34 3 39
4. FC Slovan Havlíčkův Brod 25 10 8 7 31 : 22 2 38
5. Sokol Hartvíkovice 25 11 4 10 53 : 32 1 37
6. FC Slavoj Žirovnice 25 11 4 10 52 : 40 -2 37
7. FC Chotěboř  25 10 7 8 41 : 49 -2 37
8. FC Náměšť n.Oslavou 25 9 7 9 42 : 43 -5 34
9. Horácký FK Třebíč B 25 8 9 8 46 : 44 -6 33
10. FK Humpolec  25 8 9 8 36 : 36 -3 33
11. SFK Vrchovina  25 8 6 11 33 : 40 -6 30
12. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 25 8 6 11 33 : 47 -9 30
13. FK Sklo Bohemia Světlá n.S. 25 7 5 13 36 : 47 -13 26
14. Sokol Bedřichov 25 3 1 21 30 : 87 -26 10

FC Chotěboř B - SK Jiřice 3:0 (0:0)
Góly:
Nepokoj 2, Mach.
Chotěboř: Fiala - R.Mudruňka, Jávorka, Hruška, J.Mudruňka(46.Heřmánek)- Mach, Holas, Pffefer(65.Drápalík), Křivský - Nepokoj, Moravec(46.Holub)
Během první půlky naši zahodili několik gólovek a prosadit se dokázali až po změně stran a zaslouženě vyhráli.
Referuje: Pavel Marek

Po neurovnaném prvním poločase se domácí dostali do tlaku, který také dokázali střelecky vyjádřit. Po hodině hry se nejprve trefil z trestného kopu Mach, potom dvakrát utekl Moravec a předložil Nepokojovi tak, že pro něho dvakrát skórovat nebyl problém, další tutovku již Holub neproměnil. V kolektivu vítězů dirigoval hru ze zálohy Holas, střelecky se uplatnil Nepokoj. Góly: 71. a 74. Nepokoj, 60. Mach. Rozhodčí: Trojánek. ŽK: 3: 3. Diváci: 50.
Chotěboř B: Fiala - J. Mudruňka (46. Drápalík), Javorka, Hruška, R. Mudruňka - Pfeffer (60. Holub), Holas, Mach, Křivský (46. Heřmánek) - Nepokoj, Moravec.

V souboji prvních týmů si počínali domácí hráči po přestávce fantasticky a čtyřmi góly otočili střetnutí. Radostín školil rezervu Ledče z produktivity a rychlosti. Spolu s Herálcem (ZR) jediní bodovaly na cizích hřištích.
Bilance 25. kola I. B třídy mužů, skupina A: 4 ­ 1 ­ 1.
HUMPOLEC B ­ LUKAVEC Nehráno pro nedostatek hráčů Lukavce.
VESELÝ ŽĎÁR ­ HERÁLEC (ZR) 1:1 (0:1) Boj o páté místo nezačali domácí hráči nejlépe. Ve 20. minutě poslal Balvín hosty do vedení. Obdržená branka vyburcovala žďárské hráče k větší aktivitě a výrazné převaze. Tu se jim pět minut před koncem podařilo zúročit ve vyrovnávací gól Bergera. Branky: Berger ­ Balvín. Rozhodčí: Tesař, 80 diváků.
LUČICE ­ ČERNOVICE 4:0 (1:0) Mírnou převahu dokázali v první půli vyjádřit domácí hráči jedinou brankou. Po přestávce se opět aktivita přesunula na domácí kopačky a výsledkem byly tři góly v síti černovického strážce. Hosté po celý zápas působili odevzdaným dojmem. Branky: Pavlas 2, Nedoma, Zadina. Rozhodčí: Zelenka, 60 diváků.
LEDEČ B ­ RADOSTÍN 0:4 (0:3) Skoro dvacet bodů rozdílu bylo na hře poznat již v první půli. Hosté využívali nabízených šancí od posledního týmu a nekompromisně trestali nedůslednost a nefotbalovost domácích. Po přestávce radostínští fotbalisté již jenom udržovali dostatečný náskok. Branky: Jurek 2, Kovář, Řeháček. Rozhodčí: Obrdlík, 60 diváků.
HERÁLEC (HB) ­ BOHDALOV 4:2 (0:2) Překvapivý obrat v zápase viděly necelé tři stovky diváků. Šťastnější hosté šli do přestávky do dvoubrankového vedení. Během osmnácti minut druhého poločasu herálečtí střelci dokonale obrátili skóre. Druhý tým tabulky se už ze čtyřgólového přídělu již nevzpamatoval. Branky: V.Vašák 2 (1 z PK), Koželuh, J.Vašák ­ Promberger, Fazekaš. Rozhodčí: Jakl, 250 diváků.
VRCHOVINA B ­ OKROUHLICE 4:1 (1:0) V souboji sousedů v tabulce si domácí obuli střelecké kopačky hlavně po přestávce. Po hubeném vedení z prvního poločasu zvýšili místní hráči pohyb a z něho se rodily i šance, které dokázaly gólově zužitkovat. Branky: Janďourek 2, F. Bratránek, S. Kubík ­ Kalina. Rozhodčí: Dobrovolný M., 70 diváků.
CHOTĚBOŘ B ­ JIŘICE 3:0 (0:0) Jiřičtí fotbalisté se úspěšně bránili přes hodinu neustálému tlaku chotěbořské rezervy. Pak přesně zamířil Mach v 67. minutě ­ 1:0. Pokus hostů o vyrovnání potrestal v 81. a v 87. minutě aktivní Nepokoj úspěšnými zásahy za záda gólmana hostí. Branky: Nepokoj 2, Mach. Rozhodčí: Trojánek, 70 diváků.

1. Sokol Herálec (HB)  25 20 5 0 82 : 27 26 65
2. Sokol Bohdalov 25 13 6 6 49 : 36 9 45
3. Start Lukavec 24 12 5 7 47 : 32 5 41
4. Sokol Radostín n.Osl. 25 10 8 7 45 : 31 2 38
5. Veselý Žďár 25 10 5 10 51 : 39 -4 35
6. Sokol Herálec (ZR) 25 9 8 8 39 : 39 -1 35
7. FC Chotěboř B  25 9 7 9 39 : 44 -5 34
8. SFK Vrchovina B 25 11 1 13 46 : 52 -5 34
9. Sokol Černovice 25 10 4 11 37 : 46 -2 34
10. FK Humpolec B 24 10 2 12 44 : 46 -4 32
11. Okrouhlice 25 8 7 10 41 : 46 -5 31
12. Lučice 25 6 5 14 35 : 56 -16 23
13. SK Jiřice 25 6 5 14 29 : 61 -13 23
14. Kovofiniš Ledeč n.S. B 25 4 4 17 19 : 48 -23 16

*
13.6.: Dorost 12.6.: Žáci

Polná - FC Chotěboř starší 2:1, mladší 1:3
Gól: T. Novotný z přímáku
Naši dohrávali v devíti (ČK: Aubus,Ronovský) rozhodčí domácí k výhře vyloženě dotlačil - za stavu 2:1 naši i v devíti zlobili, ale regulérní penaltu jim sudí odepřel.

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

25. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
OKŘÍŠKY ­ ŽĎÁR N. S. 3:2 (1:1) Branky: Ševčík, Ševeček, Ježek ­ Hořínek, Bojda. HUMPOLEC ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 1:0 (1:0) Branka: Paťha. LEDEČ ­ BYSTŘICE 2:2 (1:1) Branky: nehl. VRCHOVINA ­ BEDŘICHOV 2:1 (2:1) Branky: nehl. HFK TŘEBÍČ B ­ VELKÁ BÍTEŠ 7:1 (2:0) Branky: Beneš 2, Durda, Malý, Tržil, Černý, Kundela ­ Pohl. POLNÁ ­ CHOTĚBOŘ 1:3 (1:2).


25. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:
OKŘÍŠKY­ ŽĎÁR N. S. 1:2 (1:1) Branky: Novotný ­ Hanák, Louba. HUMPOLEC ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 0:3 (0:1) Branky: Pavlík, Pokorný, Soušek. LEDEČ ­ BYSTŘICE 5:2 (3:1) Branky: nehl. VRCHOVINA ­ BEDŘICHOV nehl. HFK TŘEBÍČ B ­ VELKÁ BÍTEŠ 0:2 (0:1) Branky: Vojanovský, Musil. POLNÁ ­ CHOTĚBOŘ nehlášeno

FC Chotěboř - Pelhřimov starší 2:3 (0:2), mladší 0:7 (0:2)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde


25. kolo krajského přeboru starších žáků:
CHOTĚBOŘ ­ PELHŘIMOV 2:3 (0:2)
Branky: Langr, Kryštof ­ Havel, Šťastný, Šoula. M. BUDĚJOVICE ­ HAVL. BROD 1:0 (1:0) Branka: Blatný. TELČ ­ JIHLAVA B 1:1 (0:1) Branky: Bodlák ­ Demeter. BYSTŘICE ­ V. BÍTEŠ 6:2 (3:0) Branky: Nemrah 2, Prášil, Buček, Svoboda, Bílek ­ Loup, Jelínek. VEL. MEZIŘÍČÍ ­ NÁMĚŠŤ 1:1 (0:1) Branky: Dočkal (PK) ­ vlastní. BEDŘICHOV ­ HUMPOLEC 3:3 (1:1) Branky: Haňka, Poulík, Kuřítko ­ Šnýdl, Beránek, Kubíček. ŽĎÁR N. S. ­ HFK TŘEBÍČ B 2:1 (2:0) Branky: Mašek, Havlík ­ Antoš.

25. kolo krajského přeboru mladších žáků:
CHOTĚBOŘ ­ PELHŘIMOV  0:7 (0:2)
Branky: J.Rejzek 3, M.Rejzek 2, Kubík, Sládek. M. BUDĚJOVICE ­ HAVL. BROD 0:1 (0:0) Branka: Berkyi , TELČ ­ JIHLAVA B 0:13 (0:5) Branky: Goth 3, Mikula 3, Vokoun 2, Štancl, Šuta, Duba, Vydra, Přibyl. BYSTŘICE ­ V. BÍTEŠ 1:2 (0:0) Branky: Šikula ­ Kerber, Dvořák. VEL. MEZIŘÍČÍ ­ NÁMĚŠŤ 6:0 (2:0) Branky: Vítek 2, Z. Večeřa 2, Miškela, Malec. BEDŘICHOV ­ HUMPOLEC 6:5 (0:3) Branky: Kuřítko 2, Hoffer 2, Pojer, Brychta ­ Křižanovský 4, Trecha. ŽĎÁR N. S. ­ HFK TŘEBÍČ B 0:2 (0:2) Branky: Novotný 2.


Dekora Ždírec n.D.
So 12.6.:
SK Spartak Hulín - SK Dekora Ždírec n.Doubravou 3:1
Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Výsledky starší a mladší přípravky FC Chotěboř
Krajský přebor přípravek v Jihlavě dne 5. 6. 2004 – 14. kolo

Starší:

FC Chotěboř – FC Spartak Velká Bíteš 8 : 0 ( 3 : 0 )
Branky – Veselý 3x, Pešek R. 3x, Pospíšil, Dlouhý

FC Chotěboř – FC Vysočina Jihlava 0 : 4 ( 0 : 2 )
Sestava – Kudla – Pešek R.,Turek, Tůma F., Plíšek, Pazderka, Dlouhý, Veselý, Pospíšil, Pešek J., Kodým A., Somerauer

Mladší:

FC Chotěboř – FC Spartak Velká Bíteš 6 : 0 ( 2 : 0 )
Branky – Štěrba 2x, Tuhý, Novák, Horák, Losenický

FC Chotěboř – FC Vysočina Jihlava 1 : 1 ( 0 : 1 )
Branky – Štěrba
Sestava – Buršík, Nejedlý – Halák, Čermák, Koutný M., Horák, Štěrba, Polívka, Tuhý, Novák, Kodým P., Losenický, Kroutil, Ledvinka, Baumgärtner

Hodnocení trenérů:

Starší přípravka – po povinném vítězství se slabším soupeřem přišel tradiční výpadek spojený se zaslouženou porážkou. Z jednotlivců vynikl pouze Koutný.

Mladší přípravka – i nepřesvědčivý výkon přinesl vysoké vítězství s Velkou Bíteší. V utkání s Jihlavou, kde šlo o čelo tabulky, se mužstvo vzchopilo k velmi dobrému výkonu a po náporu v závěru utkání dosáhlo potřebné remízy. Za výkon v tomto utkání si zaslouží celé mužstvo pochvalu.  

24. kolo 5. a 6.6.:

6.6.: Áčko v dalším derby remizovalo6.6.: Béčko prohrálo
FC Chotěboř A - Světlá n.S.  1:1 (0:0)
Góly: Tůma - Polák

V prestižním utkání mezi Pelhřimovem a Humpolcem si body překvapivě připsali hosté, kteří využívali hrubé chyby domácích hráčů. V neméně důležitém utkání v Havlíčkově Brodě uspěl první Žďár, když vítězný gól vstřelil v 93. minutě. Z domácích celků uspěly jen Hartvíkovice, které těsně porazily Žirovnici.
Bilance 24. kola krajského přeboru mužů: 1 ­ 2 ­ 4.
PELHŘIMOV ­ HUMPOLEC 3:5 (1:2) Tradiční derby bylo nezvykle bohaté na branky zásluhou fatálních chyb domácí obrany. První půli odehráli s větší chutí hosté, kteří ji také zaslouženě vyhráli. Po přestávce přibylo faulů a také nepřesností v defenzivách. Více z toho vytěžili cílevědomí hosté, kteří se o výhru připravit nenechali. Branky: Krčil 2 (1 z pen.), Adamec ­ Pajer 2 (1 z pen.), Pícha, Filipský, Tesař. Rozhodčí: Hitzger, 245 diváků.
HAVL. BROD ­ ŽĎÁR N. S. 0:1 (0:0) Ve šlágru kola, v němž se utkal třetí tým s prvním, se hrál kvalitní fotbal, který však paradoxně mnoho brankových příležitostí nenabídl. V jedné z mála se ve třetí minutě nastaveného času objevil hostující Zedníček a ke smutku domácích hráčů i diváků ji proměnil. Branka: Zedníček. Rozhodčí: Kučerík, 400 diváků.
BEDŘICHOV ­ HFK TŘEBÍČ B 3:5 (2:3) Poslední Bedřichov nesehrál proti třebíčskému "béčku" špatné utkání, ale naději na lepší výsledek mu zhatily nepřesnosti v obraně. Dvě z nich z kategorie fatálních rozhodly o výhře hostí. Branky: Kubeš, Oberreiter D., Oberreiter A. ­ Hanzal 3, Man, Rygl. Rozhodčí: Nenadál M., 80 diváků.
HARTVÍKOVICE ­ ŽIROVNICE 3:2 (2:0) V prvních pětačtyřiceti minutách byli domácí lepším týmem a svou převahu vyjádřili dvěma brankami. Po přestávce sice dovolili hostům dvakrát skórovat, ale vítězství si přesto připsali. Díky němu se dotáhli ve středu tabulky na svého soupeře. Branky: Kouřil, Kopeček, Novotný ­ Kůš, Houška. Rozhodčí: Sojka, 100 diváků.
BYSTŘICE ­ LEDEČ 1:2 (1:0) Bystřici v první půli několikrát od inkasování zachránil její brankář. Když ji navíc Horák již v 10. minutě poslal do vedení, nikdo si nepřipouštěl neúspěch. Ten ale přinesl samotný závěr utkání v němž hosté korunovali svou snahu nejprve vyrovnáním a v nastaveném čase dokonce vítěznou brankou. Branky: Horák ­ Jelínek z pen., Vadimský. Rozhodčí: Karas, 200 diváků.
VRCHOVINA ­ NÁMĚŠŤ 3:3 (2:1) Novoměstští fotbalisté sehráli nešťastné utkání, v němž byli po většinu času lepší. Třikrát se ujali vedení, ale pokaždé neuběhlo moc času a hosté vyrovnali. Svou druhou brankou Rousek na konečných 3:3 vyrovnával v 86. minutě. Branky: Plhal, Fagula, Tulis ­ Rousek 2, Rabušic. Rozhodčí: Kůrka Jar., 100 diváků.
CHOTĚBOŘ ­ SVĚTLÁ 1:1 (0:0) Svou úrovní průměrné utkání přineslo čtyři vyložené šance hostujících hráčů, které však až na jednu výjimku výborný brankář Fiala zlikvidoval. Na branku ze 60. minuty domácí odpověděli vyrovnáním až pět minut před koncem. Branky: Tůma ­ Polák. Rozhodčí: Cielepa, 300 diváků.

1. FC Žďas Žďár n.Sázavou  24 18 4 2 59 : 28 22 58
2. Spartak Pelhřimov  24 11 7 6 49 : 28 4 40
3. SK Bystřice n.Pernštejnem 24 11 5 8 35 : 32 2 38
4. FC Slovan Havlíčkův Brod 24 10 8 6 30 : 20 2 38
5. Sokol Hartvíkovice 24 10 4 10 48 : 32 -2 34
6. FC Slavoj Žirovnice 24 10 4 10 47 : 39 -2 34
7. FC Chotěboř  24 9 7 8 37 : 46 -2 34
8. FC Náměšť n.Oslavou 24 9 6 9 40 : 41 -3 33
9. FK Humpolec  24 8 8 8 34 : 34 -4 32
10. Horácký FK Třebíč B 24 7 9 8 44 : 43 -6 30
11. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 24 8 6 10 33 : 42 -6 30
12. SFK Vrchovina  24 7 6 11 31 : 39 -9 27
13. FK Sklo Bohemia Světlá n. S. 24 7 5 12 35 : 45 -10 26
14. Sokol Bedřichov 24 3 1 20 29 : 82 -26 10

Okrouhlice - FC Chotěboř B 6:2 (2:1)
Góly: 44. a 70. Beránek, 60. a 62. Endrle, 25. Dolejší, 85. Varga - 35. Nejedlý, 75. Nepokoj.
Rozhodčí: Jelínek. ŽK: 1: 3, ČK: 0: 1 (55. R. Mudruňka). Diváci: 80. Poločas 2: 1.  
Chotěboř B: Štefánek - R. Mudruňka, Holas, Hruška, Heřmánek - Nejedlý, Sobotka, Mach, Drápalík - Holub, Nepokoj (L. Zvolánek, Z. Zvolánek).
Hosté se představili jako technický celek, ale vydrželi s domácími jenom do poločasu. Po vyloučení R. Mudruňky se však kolektiv sesypal a branky střílela jenom s chutí hrající Okrouhlice.  

K překvapivé porážce se schylovalo na půdě druhého Bohdalova, který se vyrovnání proti Vrchovině dočkal až v nastaveném čase. To havlíčkobrodský Herálec svou roli favoritu jednoznačně potvrdil, střelecky potentní byli o víkendu i hráči Okrouhlice.
Bilance 24. kola I. B třídy mužů, skupina A: 4 ­ 2 ­ 1.
LUKAVEC ­ JIŘICE 2:0 (0:0) Domácí Lukavec navázal na předchozí výsledek z Veselého Žďáru a opět zvítězil. V první půli ale byli lepší hosté, jenže žádnou svou šanci neproměnili. Domácí se trefili po hodině hry a výhru pak ještě pojistili. Branky: Mišoň P., Šoula T. Rozhodčí: 80 Halouska.
OKROUHLICE ­ CHOTĚBOŘ B 6:2 (2:1) První poločas měl vyrovnaný průběh, hosté byli techničtějším týmem, ale domácím jim dávali góly z protiútoků. Druhý poločas byl ovlivněn brzkým vyloučením chotěbořského Mudruňky, po němž domácí na trávníku dominovali. Branky: Beránek 2, Endrle 2, Dolejší, Varga ­ Nejedlý, Nepokoj. Rozhodčí: Jelínek, čk: Mudruňka (CH) 80 diváků.
ČERNOVICE ­ LEDEČ B 0:0 V prvním poločase se oba týmy snažily o kombinační hru, ale branku se nikomu nepodařilo. Vsítit gól nedokázal nikdo ani po přestávce, kdy se již více bojovalo. Domácí byli v koncovce pilnější, ale hosty podržel brankář Dočkal. Rozhodčí: Kalášek, 70 diváků.
RADOSTÍN ­ HERÁLEC (HB) 1:8 (1:2) Herálec potvrdil svou první příčku v tabulce. Radostín sice od 10. do 42. minuty vedl, pak se ale již utkání vyvíjelo jednoznačně pro Herálec. Po přestávce si hostující hráči udělali na hřišti střelnici a šestkrát zamířili do černého. Branky: Berka S. ­ Pátek P. 2, Vašák V. 2, Fukan, Vašák J., Koželuh, Pátek J. Rozhodčí: Voborný, 150 diváků.
BOHDALOV ­ VRCHOVINA B 1:1 (0:1) V pohledném zápase domácí v úvodu neproměnili penaltu a za to je hosté potrestali Křížovou brankou, která jim zajistila poločasové vedení. Domácí poté vrhli všechny síly do snahy o vyrovnání a to se jim také podařilo, když skórovali v poslední minutě nastavení. Branky: Zacha ­ Kříž. Rozhodčí: Šimák, 50 diváků.
HUMPOLEC B ­ VESELÝ ŽĎÁR 2:1 (0:1) Na kluzkém terénu se hrál nadprůměrný prvotřídní fotbal. Rezerva Humpolce z převahy v první půli nevytěžila nic, naopak do vedení šli hosté. Zvrat přinesl ve druhé půli střelec Paťha, který dvěma góly rozhodl o výhře domácích. Branky: Paťha ­ Kubát Jiří. Rozhodčí: Navrkal, 60 diváků.
HERÁLEC (ZR) ­ LUČICE 4:2 (1:0) Žďárský Herálec body zachraňujícím se celkům nerozdává. V minulém kole si poradil s Ledčí, tentokrát udolal i tým Lučice. Ty se sice zejména v první půli snažily, ale k bodům nedosáhly. Branky: nehl. Rozhodčí: Ságl.
Dohrávka 22. kola: V. ŽDÁR ­ LUČICE 7:1 (4:0) Domácí se v dohrávaném utkání ujali v 9. minutě vedení, po půlhodině byl stav 3:0 a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto. Na brankové hody navázali i po přestávce a výsledkem tak byl pro hosty krutý, ale zasloužený debakl. Branky: Berger 2, Malík 2, Kučírek, Kubát z pen., Prokop ­ Nedoma. Rozhodčí: Bulička, 30 diváků.

1. Sokol Herálec (HB)  24 19 5 0 78 : 25 26 62
2. Sokol Bohdalov 24 13 6 5 47 : 32 9 45
3. Start Lukavec 24 12 5 7 47 : 32 5 41
4. Sokol Radostín n.Oslavou 24 9 8 7 41 : 31 -1 35
5. Sokol Herálec (ZR) 24 9 7 8 38 : 38 -2 34
6. Sokol Černovice 24 10 4 10 37 : 42 -2 34
7. FK Humpolec B 24 10 2 12 44 : 46 -4 32
8. Okrouhlice 24 8 7 9 40 : 42 -5 31
9. FC Chotěboř B  24 8 7 9 36 : 44 -5 31
10. Veselý Žďár 23 9 4 10 43 : 37 -2 31
11. SFK Vrchovina B  24 10 1 13 42 : 51 -5 31
12. SK Jiřice 24 6 5 13 29 : 58 -13 23
13. Lučice 23 5 5 13 30 : 49 -16 20
14. Kovofiniš Ledeč n.S. B 24 4 4 16 19 : 44 -20 16

*
5.6.: Dorost 5.6.: Žáci

Žďár n.S. - FC Chotěboř starší 5: 2 (3: 0), mladší 3: 1 (0: 0)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

24. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
ŽĎÁR ­ CHOTĚBOŘ 5:2 (3:0) Branky: Hořinec 3, Ondráček, Brychta ­ Hronovský, Moravec, V. BÍTEŠ ­ POLNÁ 3:1 (2:1) Branky: Pohl 2, Lukášek ­ Pospíchal, BEDŘICHOV ­ HFK TŘEBÍČ B 1:5, BYSTŘICE ­ VRCHOVINA 1:4 (0:1) Branky: Sedláček V. ­ Smetana, Kršek, Mužátko, Tesař, V. MEZIŘÍČÍ ­ LEDEČ 1:2 (1:0) Branky: Tvrdík z pen. ­ Krejčí 2 (1 z pen.), OKŘÍŠKY ­ JIHLAVA B 2:10 (1:6) Branky: Kresa 2 ­ Kratochvíl 4, Bureš 3, Čop 2, Smejkal.

24. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:
ŽĎÁR ­ CHOTĚBOŘ 3:1 (0:0) Branky: Hanák, Mička, Hořinec ­ Doležal, V. BÍTEŠ ­ POLNÁ 1:1 (1:0) Branky: Škorpík ­ Varhaník, BEDŘICHOV ­ HFK TŘEBÍČ B 1:0, BYSTŘICE ­ VRCHOVINA 2:6 (2:0) Branky: Rejda, Hřebíček ­ Smetana P. 2, Pohanka, Mužátko, Šustáček, Smetana L., V. MEZIŘÍČÍ ­ LEDEČ 4:0 (3:0) Branky: Komínek 2, Beran, Pohl, OKŘÍŠKY ­ JIHLAVA B 0:4 (0:4) nedohráno. Branky: Padrnos, Parma, Juračka, Bém.

FC Chotěboř - Mor. Budějovice, starší 4:1, mladší 0: 1 (0: 0)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde


24. kolo krajského přeboru starších žáků:
PELHŘIMOV ­ HFK TŘEBÍČ B 7:0 (3:0) Branky: Šťastný 3, Musil, Pavouk, Šoula, Havel, HUMPOLEC ­ ŽĎÁR N. S. 0:0, NÁMĚŠŤ ­ BEDŘICHOV 0:6 (0:4) Branky: Bartl, Tuma, Paulík, Bína M., Grepl, vlastní, VEL. BÍTEŠ ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 1:1 (1:1) Branky: Musil P. ­ Vařílek, HAVL. BROD ­ TELČ 2:0 (1:0) Branky: Nový, Valášek, CHOTĚBOŘ ­ MOR. BUDĚJOVICE 4:1 Branky: Langr 2, Kryštof, Hromádka ­ nehl., JIHLAVA B ­ BYSTŘICE N. P. 7:3 (3:0) Branky: Denev 2, Kavka T. 2, Bambula, Demeter, Dufek ­ Nemrah.

24. kolo krajského přeboru mladších žáků:
PELHŘIMOV ­ HFK TŘEBÍČ B 2:0 (1:0) Branky: Sládok 2, HUMPOLEC ­ ŽĎÁR N. S. 2:3 (0:1) Branky: Trecha, Štěpán ­ Němec, Kubíček, Havlík, NÁMĚŠŤ ­ BEDŘICHOV 2:2 (2:1) Branky: Svoboda, Rabušic T. ­ Mikulec, Řezník, VEL. BÍTEŠ ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 0:4 (0:3) Branky: Kaminar 2, Vítek, Večeřa, HAVL. BROD ­ TELČ 3:0 (0:0) Branky: Buben, Petřík, Vašata, CHOTĚBOŘ ­ MOR. BUDĚJOVICE 0:1 (0:0) Branka: nehl., JIHLAVA B ­ BYSTŘICE N. P. 8:0 (5:0) Branky: Štancl 2, Zeman 2, Vydra, Lacina, Mikula, Cypruš.


Dekora Ždírec n.D.
Ne 6.6.:
SK Dekora Ždírec n.Doubravou - Horácký FK Třebíč 1:0 (0:0)
Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


23. kolo 29. a 30.5.:

30.5.: Áčko v Náměšti remizovalo29.5.: Béčko urvalo bod i v osmi !
FC Náměšť n.O. - FC Chotěboř A 2:2 (0:0)
Góly: Tůma, Provazník

Hru kočky s myší připomínal zápas již divizního Žďáru a sestupujícího Bedřichova. Pelhřimov využil laxnosti domácích a ve Světlé si s chutí zastřílel. V souboji o záchranu si Ledeč pomohla výhrou nad Vrchovinou. Náměšť, Žirovnice ani rezerva Třebíče nedokázaly doma zvítězit.
Bilance 23. kola krajského přeboru mužů: 2 ­ 3 ­ 2.

SVĚTLÁ ­ PELHŘIMOV 0:5 (0:3) Pro přítomné diváky byla hra domácích velkým zklamáním. Hráli bez nasazení a bojovnosti, a to na druhý tým tabulky nemohlo stačit. Aktivní útočníci hostů, podporovaní dobrou hrou zálohy si vytvořili dostatek šancí, a tak mohou domácí děkovat za to, že prohra nebyla ještě větší. Branky: Adamec 2, Máca, Moravec, Jeřábek. Rozhodčí: Straka, 200 diváků.
NÁMĚŠT ­ CHOTĚBOŘ 2:2 (0:0) Souboj sousedů v tabulce o její střed začali lépe domácí, ale jejich převaha vyzněla v první půli na~darmo. Ve druhém poločase se ujali hosté vedení. Strnad zanedlouho vyrovnal. Aktivní chotěbořští fotbalisté však šli znovu do vedení. Závěrečný tlak domácích zužitkoval tři minuty před koncem Franěk ve vyrovnávací gól. Branky: Strnad, Franěk ­ Tuma, Provazník. Rozhodčí: Knězů, 120 diváků.
LEDEČ ­ VRCHOVINA 2:1 (1:1) V souboji o záchranu se hrál v prvním poločase vyrovnaný fotbal. V 56. minutě se z 25 metrů trefil z trestného kopu k tyči Procházka a domácí měli herně navrch. Navíc ještě neproměnili penaltu. Hosté nenašli sílu k vyrovnání. Branky: Pokorný, Procházka ­ vlastní. Rozhodčí: Bobek, 200 diváků.
ŽIROVNICE ­ BYSTŘICE 2:2 (2:1) Po faulu na Musila proměnil v 16. minutě domácí Charousek penaltu. Hosté přidali na důrazu a po půlhodině Zeman vyrovnal. Ve 43. minutě si vyměnili role aktéři první branky a Jan Musil poslal znovu žirovnické hráče do vedení. Ve druhém poločase se snažili hosté vyrovnat, ale naráželi na pevnou obranu domácích. V nastaveném čase unikl Zeman a z jeho centru prostřelil Sklenář domácího gólmana Váňu. Branky: Charousek (PK), J. Musil ­ Zeman, Sklenář. Rozhodčí: Hrůza, 100 diváků.
HFK TŘEBÍČ B ­ HARTVÍKOVICE 1:1 (0:0) Domácí, kteří se pohybují v pásmu sestupu chtěli zvítězit, ale hosté byli ve vyrovnaném zápase proti. Dělba bodů je spravedlivým vyjádřením předvedené hry. Branky: Krontorád ­ Novotný. Rozhodčí: Doležal, 150 diváků.
ŽĎÁR N. S. ­ BEDŘICHOV 4:2 (4:2) V souboji již divizního Žďáru s beznadějně posledním a sestupujícím Bedřichovem si diváci přišli na své. Domácí ostrostřelec Chmelíček si vystřílel hattrick a když i hosté se snažili o otevřený fotbal, bylo se na co dívat. Techničtější domácí hráči dokázali před bránou hostí využít svých předností a vstřelit důležité góly. Branky: Chmelíček 3, Vomela (PK) ­ Škoda, Tůma. Rozhodčí: Nádvorník, 200 diváků.
HUMPOLEC ­ HAVL. BROD 0:1 (0:0) Derby přilákalo do hlediště dvě stovky diváků. Ty viděly dobrý bojovný fotbal, ze kterého vytěžili hosté tři body. V 75. minutě nastřelil brodský Cimprich břevno a všudybyl Janďourek dopravil zblízka míč za záda domácího gólmana. Tlaku humpoleckých hráčů se zkušení hosté již ubránili. Branka: Janďourek. Rozhodčí: Mach, 200 diváků.

1. FC Žďas Žďár n.Sázavou  23 17 4 2 58 : 28 19 55
2. Spartak Pelhřimov  23 11 7 5 46 : 23 7 40
3. SK Bystřice n.Pernštejnem 23 11 5 7 34 : 30 5 38
4. FC Slovan Havlíčkův Brod 23 10 8 5 30 : 19 5 38
5. FC Slavoj Žirovnice 23 10 4 9 45 : 36 -2 34
6. FC Chotěboř  23 9 6 8 36 : 45 0 33
7. FC Náměšť n.Oslavou 23 9 5 9 37 : 38 -4 32
8. Sokol Hartvíkovice 23 9 4 10 45 : 30 -2 31
9. FK Humpolec  23 7 8 8 29 : 31 -7 29
10. Horácký FK Třebíč B 23 6 9 8 39 : 40 -9 27
11. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 23 7 6 10 31 : 41 -9 27
12. SFK Vrchovina  23 7 5 11 28 : 36 -7 26
13. FK Sklo Bohemia Světlá n. S. 23 7 4 12 34 : 44 -11 25
14. Sokol Bedřichov 23 3 1 19 26 : 77 -23 10

FC Chotěboř B - Sokol Bohdalov 2:2 (1:2) 
Góly: Nepokoj,Holas PK. ČK: 54.Jávorka, 76.Nepokoj, 90.P.Marek
sestava: Štefánek - R. Mudruňka, Jávorka, Sobotka,J. Mudruňka - Holas, Křivohlavý (38.P.Marek), Vítek, Moravec (68.Drápalík)- Holub(46. Palán), Nepokoj.

V utkání s druhým Bohdalovem neunesli hráči Chotěboře výkon rozhodčího a ten jejich chování ocenil trojím vyloučením. Přesto domácí vybojovali bod. Vedoucí Herálec (HB) udolal v závěru Černovice. Lukavec a žďárský Herálec uloupily na cizích hřištích všechny body.
Bilance 23. kola I. B třídy mužů, skupina A: 2 ­ 3 ­ 2.
VESELÝ ŽĎÁR ­ LUKAVEC 1:3 (1:2) Prvních dvacet minut měli domácí jasnou převahu, kterou vyjádřili ve 12. minutě gólem Kotena. Hosté po vyrovnávací brance v 21. minutě Šoulou ožili, a za sedm minut Pešek otočil skóre ve prospěch hostí. Po přestávce zvýšili domácí aktivitu ve snaze vyrovnat, ale gól z kopačky Zemana z brejku, pět minut před koncem, jim sebral naděje na vyrovnání. Branky: Koten ­ Šoula, Pešek, Zeman. Rozhodčí: Svoboda, 50 diváků.
LUČICE ­ HUMPOLEC B 2:2 (1:1) Ani vyložené šance nedokázali proměnit domácí hráči. Když šli konečně do vedení, hrubými chybami nabídli soupeři možnost vyrovnat, což humpolečtí fotbalisté neodmítli. Remíza je spravedlivým vyjádřením předvedené hry obou mužstev. Branky: Stojan, Barták ­ Moravec, vlastní. Rozhodčí: Obršlík, 50 diváků.
LEDEČ B ­ HERÁLEC (ZR) 0:1 (0:0) Poslední tým tabulky opět dokázal proč je jasně poslední. Slabý výkon, bez bojovnosti nemohl proti mužstvu středu tabulky na body stačit. Hosté také nepředvedli oslnivou hru, ale branka ve 92. minutě nakonec znamenala zisk důležitých bodů. Branka: Teplý. Rozhodčí: Kuchyňa, 50 diváků.
HERÁLEC (HB) ­ ČERNOVICE 3:1 (1:1) Vedoucí tým se v koncovce trápil, ale přesto šel v 19. minutě Koželuhem do vedení. Za pět minut černovičtí hráči vyrovnali a začínalo se opět od začátku. Ve druhém poločase se ujaly střely bří Vašáků a favorit přeci jen po zásluze zvítězil. Branky: Koželuh, J. Vašák, V. Vašák ­ Dielle. Rozhodčí: Talpa, 200 diváků.
VRCHOVINA B ­ RADOSTÍN 1:0 (0:0) V souboji s třetím týmem tabulky slavila bojovnost domácích hráčů úspěch. Po přesné střele Beneše se hosté snažili o vyrovnání, ale domácí bod nakonec uhájili. Branka: Beneš. Rozhodčí: Nenadál, 100 diváků.
CHOTĚBOŘ B ­ BOHDALOV 2:2 (1:2) Již v 5. minutě se radovali domácí hráči díky brance Nepokoje. Bohdalovští fotbalisté však z protiútoku vyrovnali. Podle chotěbořských hráčů si před koncem poločasu rozhodčí vymyslel penaltu a poslal hosty do vedení. Po přestávce tlak domácích narůstal a výsledkem bylo vyrovnání Holasem. V 65. minutě vylouči sudí domácího Nepokoje a během poslední dvacetiminutiovky i další dva domácí. Branky: Nepokoj, Holas ­ Berger 2 (1 z PK). ČK: Nepokoj, Javorka, Marek Rozhodčí: Šťastný, diváků.
JIŘICE ­ OKROUHLICE 1:1 (1:0) Ve vyrovnané první půli oba soupeři nastřelili jednou tyč. Domácí šli v 21. minutě díky přesné střele Hložka do vedení. Po hodině hry dostali hosté šanci k vyrovnání nařízenou penaltou. Tu Kotěrka bezpečně proměnil a na stavu sousedů v tabulce se již nic nezměnilo. Branky: Hložek ­ Kotěrka (PK). Rozhodčí: Janko, 100 diváků.

1. Sokol Herálec (HB)  23 18 5 0 70 : 24 23 59
2. Sokol Bohdalov 23 13 5 5 46 : 31 11 44
3. Start Lukavec 23 11 5 7 45 : 32 5 38
4. Sokol Radostín n.O. 23 9 8 6 40 : 23 2 35
5. Sokol Černovice 23 10 3 10 37 : 42 0 33
6. Veselý Žďár 22 9 4 9 42 : 35 -2 31
7. Sokol Herálec (ZR) 23 8 7 8 34 : 36 -2 31
8. FC Chotěboř B  23 8 7 8 34 : 38 -5 31
9. SFK Vrchovina B  23 10 0 13 41 : 50 -6 30
10. FK Humpolec B 23 9 2 12 42 : 45 -4 29
11. Okrouhlice 23 7 7 9 34 : 40 -5 28
12. SK Jiřice 23 6 5 12 29 : 56 -13 23
13. Lučice 22 5 5 12 28 : 45 -16 20
14. Kovofiniš Ledeč n.S. B 23 4 3 16 19 : 44 -21 15

*
30.5.: Dorost vyhrál přesvědčivě a shodně 6:029.5.: Žáci

FC Chotěboř - Velká Bíteš starší 6:0 (1:0), mladší 6:0 (5:0)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

23. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
JIHLAVA B ­ ŽĎÁR N. S. 9:3 (6:1) Branky: Padrnos 3, Háněl 2, Marousek, Tenkl, Bém, Gebressealasie ­ Hořínek 2, Stejskal. HUMPOLEC ­ OKŘÍŠKY 1:1 (1:0) Branky: Paťha ­ Tretera. VRCHOVINA ­ V. MEZIŘÍČÍ 0:4 (0:1) Branky: Nováček 3, Tvrdík. HFK TŘEBÍČ B ­ BYSTŘICE 8:0 (5:0) Branky: Malý 2, Tržil, Dvořák, Beneš, Venhoda, Černý, Sirota. POLNÁ ­ BEDŘICHOV 0:1 (0:0) Branky: Schwarz. CHOTĚBOŘ ­ V. BÍTEŠ 6:0 (1:0) Branky: T. Novotný 3, Ronovský, Odvářka, T. Marek.

23. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:

JIHLAVA B ­ ŽĎÁR N. S. 6:0 (2:0) Branky: Neprda 3, Čop, Kratochvíl, Smejkal. HUMPOLEC ­ OKŘÍŠKY 9:0 (5:0) Branky: Beránek 3, J. Vyhnálek 2, Bláha, Štěpán, Vondra, Žáček. VRCHOVINA ­ V. MEZIŘÍČÍ 2:5 (1:5) Branky: nehl. ­ Invald 2, Komínek 2, Pokorný. HFK TŘEBÍČ B ­ BYSTŘICE 3:1 (2:0) Branky: T. Svoboda, M. Svoboda, Linhart ­ Faltýnek. POLNÁ ­ BEDŘICHOV 1:5 (0:4) Branky: Kerbl ­ Simonides 2, Kourek, Pajskr, Záboj. CHOTĚBOŘ ­ V. BÍTEŠ 6:0 (5:0) Branky: Jan Hlaváček 2, Jiří Hlaváček, Fiala, Michalíček, vlastní.

Telč - FC Chotěboř starší 2:2 (2:0), mladší 4:2 (2:0)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde


23. kolo krajského přeboru starších žáků:
MOR. BUDĚJOVICE ­ PELHŘIMOV 0:0. TELČ ­ CHOTĚBOŘ 2:2 (2:0) Branky: Bodlák 2 ­ Dražil, Kučera. V. MEZIŘÍČÍ ­ JIHLAVA B 1:9 (0:5) Branky: T. Kavka 4, Demeter, Denev, Pekárek ­ Mikyna. BEDŘICHOV ­ V. BÍTEŠ 9:1 (6:1) Branky: Benda 3, Lanka 2, Paulík 2, Tůma, Kuřítko ­ Lauk. ŽĎÁR N. S. ­ NÁMĚŠŤ 4:1 (2:0) Branky: Ros 3, Havlík ­ Rabušic. HFK TŘEBÍČ ­ HUMPOLEC 0:2 (0:1) Branky: Beránek 2. TŘEŠŤ ­ POLNÁ 3:2 (1:0) Branky: Krejčí 2, Sommmer ­ nehlášeno.

23. kolo krajského přeboru mladších žáků:
MOR. BUDĚJOVICE ­ PELHŘIMOV 1:2 (0:2) Branky: Stehlík ­ Kubík Martin, Cirhán. TELČ ­ CHOTĚBOŘ 4:2 (2:0) Branky: Peňo, Doležal, Šimek, Vavryzka ­ Krátký, Maška. V. MEZIŘÍČÍ ­ JIHLAVA B 0:4 (0:2) Branky: Šula 2, Zeman, Vydra. BEDŘICHOV ­ V. BÍTEŠ 5:0 (3:0) Branky: Kuřítko M. 3, Fuks 2. ŽĎÁR N. S. ­ NÁMĚŠŤ 1:1 (0:0) Branky: Čech ­ Vlašim. HFK TŘEBÍČ ­ HUMPOLEC 2:2 (1:1) Branky: Prokop, Kostelecký ­ Krejčí, Trecha. TŘEŠŤ ­ POLNÁ 1:4 (0:1) Branky: Hejl ­ Fuit 3, Chalupa.


Dekora Ždírec n.D.
Ne 30.5.:
FC Elseremo Brumov - SK Dekora Ždírec n.Doubravou  2:1 (0:0)
Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Výsledky starší a mladší přípravky FC Chotěboř

Krajský přebor přípravek ve Velké Bíteši dne 23. 5. 2004 - 13. kolo

Starší:
FC Chotěboř - FC Spartak Velká Bíteš 4 : 1 ( 3 : 0 ) Branky - Veselý 2x, Pospíšil, Turek
FC Chotěboř - FC Kovofiniš Ledeč n.S. 1 : 5 ( 1 : 2 ) Branka - Tůma F.
Sestava - Kudla - Pešek R.,Turek, Tůma F., Plíšek, Pazderka, Dlouhý, Veselý, Pospíšil, Pešek J., Kodým

Mladší:
FC Chotěboř - FC Spartak Velká Bíteš 7 : 0 ( 4 : 0 ) Branky - Tuhý 2x, Polívka, Štěrba, Novák, Horák, Janda
FC Chotěboř - FC Kovofiniš Ledeč n.S. 6 : 0 ( 3 : 0 ) Branky - Novák 2x, Polívka 2x, Štěrba, Béna
Sestava - Buršík - Halák, Čermák, Koutný M., Horák, Štěrba, Polívka, Tuhý, Novák, Pátek, Janda, Tůma V., Béna, Losenický

Hodnocení trenérů: Starší přípravka - po dobrém výkonu v prvním zápase přišel nepochopitelný výpadek v zápase druhém. Mladší přípravka - dobrý výkon v obou zápasech přinesl dvě zasloužená vítězství, i když vstřelených branek mohlo být i více, zejména v zápase s Velkou Bíteší. V utkáních doslali příležitost i hráči ročníku 1996, kteří nezklamali, ale pochvalu si zaslouží všichni.

22. kolo 22. a 23.5.:

23.5.: Áčko v derby vyhrálo23.5.: Béčko bez branek
FC Chotěboř A - Kovofiniš Ledeč A 2:1 (1:1)
Góly: Novotný 2 (oba po standartních situacích Tůmy) - vl. Mudruňka    
Sestava: Fiala - Jávorka, Polák, Novotný, Křivský (3. J.Mudruňka) - Máša, Tůma, Vítek (62. Andres), Provazník (88. T.Novotný) - Šimon, Bílek.

Už po čtyřech minutách opustil hřiště zraněný domácí obránce Křivský a rozšířil už tak početnou marodku Chotěboře. Jeho náhradník Jiří Mudruňka si krátce poté dal vlastní gól a domácí rázem prohrávali. Po střele Pokorného se snažil míč odkopnout do bezpečí a poslal ho za Fialova záda. Domácí se předtím několikrát dostali před Vávru, ale míč za jeho záda dopravit nedokázali. Hosté mohli náskok ještě zvýšit, ale po akci velmi dobře hrajícího Pokorného hasil před Milichovským v poslední chvíli Polák. Uhodilo na druhé straně, když Tůma posadil rohový kop na hlavu Novotného a bylo vyrovnáno. "Standardní situace hodně trénujeme a dvakrát nám to tam spadlo. Výhrou jsme získali do posledních čtyř zápasů tolik potřebný klid a snad nějaké body ještě přidáme," svěřil se chotěbořský stoper Jiří Polák. Jeho spoluhráči po změně stran pohrdli dalšími možnostmi a tak musela znovu zaúřadovat dvojice Tůma - Novotný. Domácí potom soupeře do čisté šance nepustili, naopak v závěru postupoval na Vávru sám Bílek, ale svou šanci vůbec nezakončil.

Světlá nad Sázavou se v bojích o záchranu může spolehnout na formu Křikavy, který tentokrát třemi góly přispěl k výhře nad Náměští. Bodovala ale i Vrchovina, třetí letošní výhru si připsal Bedřichov.
Bilance 22. kola krajského přeboru mužů: 5 ­ 1 ­ 1.
PELHŘIMOV ­ HAVL. BROD 1:1 (0:1) Navzdory citelnému chladu a dešti se hrál dobrý fotbal v podání obou soupeřů. Ve vyrovnané první půli si více šancí vypracovali domácí, ale hostům výtečně zachytal Pospíchal. Ve 33. minutě navíc Slanař využil hrubky Mitase a poslal hosty do vedení. Ve druhé půli byl Brod lepší, ale zahodil tři vyložené šance a domácí ho za to potrestali. Branky: Moravec z pen. ­ Slanař. Rozhodčí: Karas, 100 diváků.
BEDŘICHOV ­ HUMPOLEC 3:2 (1:1) Domácí nastoupili v sestavě s několika dorostenci, do branky se postavil Zeman. Bedřichov byl po celý zápas mírně lepším mužstvem, svého soupeře převyšoval bojovností. V jinak technickém a slušném utkání vyčnívali svou hrou domácí střelci Procházka s Janouškem a na druhé straně Kopic. Branky: Procházka 2, Oberreiter ­ Kopic, Janoušek. Rozhodčí: Šoustar, 50 diváků.
HARTVÍKOVICE ­ ŽĎÁR N. S. 2:5 (0:3) V první půli si brankové příležitosti vypracovala obě mužstva, pouze hosté je ale dokázali proměňovat. Ve druhém poločase domácí neproměnili penaltu, pak se jim ale přece jen podařilo skórovat. Po snížení na rozdíl jediné branky hosté opět zabrali a potvrdili svou výhru dvěma góly. Branky: Křivánek 2 ­ Zedníček 2, Ločárek, Chmelíček, Růžička. Rozhodčí: Nenadál M., 200 diváků.
BYSTŘICE ­ HFK TŘEBÍČ B 2:1 (1:0) Čtvrtá Bystřice ztrácela na druhý Žďár pouhé dva body a tento rozestup zůstal zachován. Proti třebíčské rezervě se sice musela strachovat o výsledek, nakonec ale k vytouženým třem bodům přece jen došla. Branky: Jedlička z pen., Pečinka ­ Prokop. Rozhodčí: Hitzger, 90 diváků.
VRCHOVINA ­ ŽIROVNICE 3:1 (0:1) V prvním poločase si domácí hráči vytvořili řadu šancí, ty ale zahodili a hosté je za to brankou z protiútoku potrestali. Mužstvo Vrchoviny po přestávce zlomilo své střelecké prokletí a třemi brankami výsledek otočilo. Branky: Šestáček 2, Šebek z pen. ­ Mezera. Rozhodčí: Jurka, 100 diváků.
CHOTĚBOŘ ­ LEDEČ N. S. 2:1 (1:1) Domácí v minulém kole prohráli v Žirovnici 2:1 a stejným výsledkem tentokrát oni pokořili svého soupeře. Nejvíce se o to zasloužil Novotný, který po vyrovnané první půli svou druhou brankou rozhodl zápas.
Branky: Novotný 2 ­ Pokorný. Rozhodčí: Beneš J., 200 diváků.
SVĚTLÁ N. S. ­ NÁMĚŠT N. O. 4:1 (2:0) Domácí začali utkání náporem a již v 8. minutě se Křikavou ujali vedení. Světlá do přestávky ještě své vedení umocnila. Ve druhé půli se hra na těžkém terénu odehrávala stále v režii domácích, ti Křikavou, který zkompletoval hattrick, a Císařem, zvýšili až na 4:0. Teprve pak se ke slovu dostali hosté a Rouskem alespoň snížili. Branky: Křikava 3, Císař ­ Rousek. Rozhodčí: Švec, 200 diváků

1. FC Žďas Žďár n.S. 22 16 4 2 54 : 26  52
2. SK Bystřice n.Pernštejnem 22 11 4 7 31 : 27  37
3. Spartak Pelhřimov  22 10 7 5 41 : 23  37
4. FC Slovan Havlíčkův Brod 22 9 8 5 29 : 19  35
5. FC Slavoj Žirovnice 22 10 3 9 43 : 34  33
6. FC Chotěboř  22 9 5 8 34 : 43  32
7. FC Náměšť n.Oslavou 22 9 4 9 35 : 36  31
8. Sokol Hartvíkovice 22 9 3 10 44 : 29  30
9. FK Humpolec  22 7 8 7 29 : 30  29
10. SFK Vrchovina  22 7 5 10 27 : 34  26
11. Horácký FK Třebíč B 22 6 8 8 37 : 38  26
12. FK Sklo Bohemia Světlá n. S. 22 7 4 11 34 : 39  25
13. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 22 6 6 10 29 : 40  24
14. Sokol Bedřichov 22 3 1 18 24 : 73  10

Sokol Radostín n.O. - FC Chotěboř B  0:0
sestava: Štefánek - Heřmánek (58. L.Zvolánek), Holas, Hruška, R.Mudruňka - Drápalík, Pfeffer, Křivohlavý, Holub - Marek (71. Z.Zvolánek), Nepokoj.
Béčko, přijelo doRradostína bez čtyř hráčů základní sestavy (Nejedlý, Sobotka, Jávorka, J.Mudruňka), ale i přesto bylo první kdo zahrozil! Nepokoj z bezprostřední blízkosti po centru Drápalíka ovšem pouze trefil stojícího golmana domácích. V první půlce byli hosté aktivnější, ale domácí hrozili z rychlých brejků. V druhém poločase se hra nejprve vyrovnala a když si hosté nevytvořili žádnou šanci, začali domácí tlačit. V 77 minutě utekl domácí záložník a po sporném faulu byla nařízena penalta! Tu ovšem bravurně zlikvidoval vynikající Štefánek. Konec zápasu se již odehrál v klidu a Chotěboř si odvezla velice důležitý bod.
Referuje: Pavel Marek

Humpolecký Holoubek bude rád vzpomínat na zápas proti Ledči, v němž si připsal hned pět přesných tref. Kanonádu viděli také diváci v Černovicích, radost z ní ale mít nemohli. Utkání mezi Bohdalovem a Jiřicemi bylo kvůli inzultaci sudího hostujícím hráčem předčasně ukončeno.
Bilance 22. kola I. B třídy mužů, skupina A: 2 ­ 2 ­ 2.
LUKAVEC ­ OKROUHLICE 1:2 (1:0) Výraznou převahu vyjádřili domácí v první půli pouze jednou brankou. V závěru hosté vsadili vše do útoku a vyplatilo se jim to. V 83. minutě vyrovnal Kotera a za dalších pět minut rozhodl Pavel Beránek. Branky: Votápek ­ Kotera, Beránek P. Rozhodčí: Petřivý, 40 diváků.
BOHDALOV ­ JIŘICE 5:2 (4:1) nedohráno Domácí si v prvním poločase vytvořili výraznou převahu, kterou vyjádřili i brankově. Po přestávce polevili a hosté mohli utkání zdramatizovat. V 86. minutě byl zápas po inzultaci rozhodčího hostujícím hráčem ukončen. Branky: Promberger 2 (1 z pen.), Fazekaš M. 2, Doležal ­ Čeleda, Příhoda P. Rozhodčí: Kopřiva, čk: Langr a Svoboda (oba J), 100 diváků.
RADOSTÍN ­ CHOTĚBOŘ B 0:0 Oba týmy si v minulém kole zastřílely, tentokrát si ale musely nechat zajít chuť. Přestože byli domácí fotbalovějším mužstvem, hostujícího brankáře překonat nedokázali. Nepodařilo se jim to ani v 80. minutě z pokutového kopu. Rozhodčí: Homolka, 50 diváků.
ČERNOVICE ­ VRCHOVINA B 0:7 (0:3) Černovice pokračují v jarních propadácích, tentokrát si z utkání s rezervou Vrchoviny odnesly vysoký debakl. Domácí mužstvo, které bylo po podzimu na druhém místě klesá nezadržitelně tabulkou. Branky: Plhal 3, Daniel, Janďourek, Kříž, Brothánek. Rozhodčí: Kliner, 50 diváků.
HERÁLEC (ZR) ­ HERÁLEC (HB) 2:2 (1:0) Na podmáčeném terénu se hrál zápas houževnatých celků. Domácí se ve 39. ujali vedení a to drželi do 59. minuty. Pak hosté vyrovnali a osm minut před koncem se dokonce ujali vedení. Domácí se ovšem nevzdali a v 87. minutě zaslouženě vstřelili vyrovnávající gól. Branky: Boháč, Beneš ­ Pátek P., Pátek J., Rozhodčí: Beseda, 160 diváků.
HUMPOLEC B ­ LEDEČ N. S. B 7:1 (3:0) Utkání domácí rezervy s rezervou Ledče se brzo proměnilo v jednoznačnou partii. V dresu domácích se málokdy vídaným kouskem blýskl pětigólový Holoubek. Branky: Holoubek 5, Moravec z pen, Slavík ­ vlastní. Rozhodčí: Petr, 30 diváků. Utkání V. ŽĎÁR ­ LUČICE bylo odloženo pro nezpůsobilý terén.

1. Sokol Herálec (HB)  22 17 5 0 67 : 23  56
2. Sokol Bohdalov 22 13 4 5 44 : 29  43
3. Start Lukavec 22 10 5 7 42 : 31  35
4. Sokol Radostín n.Oslavou 22 9 8 5 40 : 22  35
5. Sokol Černovice 22 10 3 9 36 : 39  33
6. Veselý Žďár 21 9 4 8 41 : 32  31
7. FC Chotěboř B  22 8 6 8 32 : 36  30
8. FK Humpolec B 22 9 1 12 40 : 43  28
9. Sokol Herálec (ZR) 22 7 7 8 33 : 36  28
10. Okrouhlice 22 7 6 9 33 : 39  27
11. SFK Vrchovina B  22 8 0 14 38 : 55  24
12. Lučice 21 6 4 11 31 : 41  22
13. SK Jiřice 22 6 4 12 28 : 55  22
14. Kovofiniš Ledeč n.S. B 22 4 3 15 19 : 43  15

*
23.5.: Dorost 22.5.: Žáci

Bedřichov - FC Chotěboř starší 5:2 (4:1), mladší 1:0 (1:0)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

22. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
ŽĎÁR N. S. ­ V. BÍTEŠ 1:2 (1:1) Branky: Kojda ­ Kusák, Péťa, BEDŘICHOV ­ CHOTĚBOŘ 5:2 (4:1) Branky: Mráky 3, Kubík, Mikšíček, ­ Dušek, Doležal, BYSTŘICE ­ POLNÁ 2:0 (1:0) Branky: Sedláček, Karpíšek, VEL. MEZIŘÍČÍ ­ HFK TŘEBÍČ B 3:1 (1:0) Branky: Nováček 2, Němec ­ Sirota, OKŘÍŠKY ­ LEDEČ 3:2 (1:1) Branky: Tretra z pen., Ševeček, Bastl ­ Turek 2, JIHLAVA B ­ HUMPOLEC 8:1 (4:0) Branky: Tenkl 2, Háněl 2, Marousek, Kalich, Jirák, Němeček ­ Paťha.

22. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:
ŽĎÁR N. S. ­ V. BÍTEŠ 3:1 (1:1) Branky: Mička, Čejka, Hanák ­ Tauerman, BEDŘICHOV ­ CHOTĚBOŘ 1:0 (1:0) Branka: Kourek, BYSTŘICE ­ POLNÁ 1:0 (1:0) Branka: Hájek, VEL. MEZIŘÍČÍ ­ HFK TŘEBÍČ B 1:0 (1:0) Branka: Pokorný, OKŘÍŠKY ­ LEDEČ 2:0 (1:0) Branky: Novotný 2, JIHLAVA B ­ HUMPOLEC 5:0 (2:0) Branky: Tlačbaba 2, Zeman 2, vlastní.

FC Chotěboř - Bystřice n.P. starší 2:0, mladší 0:1

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde


22. kolo krajského přeboru starších žáků:
PELHŘIMOV ­ HUMPOLEC 0:4 (0:2) Branky: Ehrlich 2, Beránek, Schnied, NÁMĚŠŤ ­ HFK TŘEBÍČ B 3:4 (1:1) Branky: Malý, Vlašín, Laš ­ Mahel, Sedláček, Palát, Žák, VELKÁ BÍTEŠ ­ ŽĎÁR N. S. 1:5 (0:2) Branky: Kejda T. ­ Havlík P. 2, Pecha 2, Mašek, JIHLAVA B ­ BEDŘICHOV 0:3 ( Branky: , HAVL. BROD ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 1:0 (1:0) Branka: Valášek, CHOTĚBOŘ ­ BYSTŘICE 2:0 více nehl., M. BUDĚJOVICE ­ TELČ 4:1 (2:0) Branky: Smetana, Vranka, Busta O., Blatný ­ Bodlák.
Předehrávky 23. kola: BYSTŘICE ­ HAVL. BROD 3:1 Branky: Kobza, Bílek, Nemrah ­ Semerád, TŘEBÍČ B ­ HUMPOLEC 0:2 (0:1) Branky: Beránek.

22. kolo krajského přeboru mladších žáků:
PELHŘIMOV ­ HUMPOLEC 3:0 (1:0) Branky: Daniel, Vácha, Bohuslavický, NÁMĚŠŤ ­ HFK TŘEBÍČ B 0:4 (0:3) Branky: Novotný 3, Fexa, VELKÁ BÍTEŠ ­ ŽĎÁR N. S. 2:1 (2:0) Branky: Běloch Z., Lachowič M. ­ Vodehnal, JIHLAVA B ­ BEDŘICHOV 3:0 ( Branky: , HAVL. BROD ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 0:2 (0:1) Branky: Večeřa, Piška, CHOTĚBOŘ ­ BYSTŘICE 0:1 více nehl., M. BUDĚJOVICE ­ TELČ 1:0 (0:0) Branky: Trnka J.
Předehrávky 23. kola: BYSTŘICE ­ HAVL. BROD 0:1 Branka: Forejt, TŘEBÍČ B ­ HUMPOLEC 2:2 (1:1) Branky: Prokop, Kostelecký ­ Krejčí, Trecha.


Dekora Ždírec n.D.
Ne 23.5.:
SK Dekora Ždírec n.Doubravou - FK Mutěnice  1:0
Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Výsledky starší a mladší přípravky FC Chotěboř

Krajský přebor přípravek v Pelhřimově dne 16. 5. 2004 - 12. kolo

Starší:

FC Chotěboř - FC Žďár nad Sázavou 5 : 2 ( 1 : 1 ) Branky - Pešek J. 2x, Koutný 2x, Pospíšil
FC Chotěboř - FC Pelhřimov 1 : 6 ( 0 : 2 ) Branka - Dlouhý
Sestava - Kudla - Pešek R.,Turek, Dvořák, Tůma F., Plíšek, Pazderka, Dlouhý, Koutný, Veselý, Pospíšil, Pešek J., Somerauer

Mladší:

FC Chotěboř - FC Žďár nad Sázavou 5 : 0 ( 2 : 0 ) Branky - Pátek 2x, Tuhý, Polívka, Tůma V.
FC Chotěboř - FC Pelhřimov 3 : 0 ( 2 : 0 ) Branky - Tuhý 2x, Pátek
Sestava - Buršík - Halák, Čermák, Koutný M., Štěrba, Polívka, Tuhý, Novák, Bělovský, Pátek, Janda, Baumgärtner, Tůma V., Rasocha

Hodnocení trenérů: Starší přípravka - proti Pelhřimovu podalo mužstvo nejhorší jarní výkon a po zásluze prohrálo. Proti Žďáru se již hoši představili v lepším světle a po dobrém závěru zvítězili. V mužstvu vynikli Plíšek s Koutným. Mladší přípravka - proti favorizovanému Pelhřimovu podalo mužstvo výborný výkon a po rychlých brankách v úvodech poločasů zaslouženě vyhrálo. I proti Žďáru hoši sehráli dobré utkání s trvalou převahou, kterou brankově vyjádřili. Pochvalu za předvedený výkon zaslouží všichni bez vyjímky.

13. kolo - neděle 23.5.2004 ve Velké Bíteši, odjezd v 7.00 hodin


21. kolo 15. a 16.5.:

15.5.: Áčko v Žirovnici těsně prohrálo15.5.: Béčko přesvědčivě vyhrálo
FC Slavoj Žirovnice - FC Chotěboř A  2:1 (2:0)


Vedoucí Žďár zvítězil doma nad třetí Bystřicí pouze díky penaltě. Pelhřimov nezvládl konec zápasu v Náměšti a rozhodčí mu vyloučil dva hráče v poslední minutě. Jediný tým, který přivezl bod zvenku byla Vrchovina, když domácí Třebíč B nedokázala zužitkovat gólově svou převahu. Zbylé celky nepřipustily doma bodové ztráty. Hrubě si počínali hráči Hartvíkovic v Humpolci, což rozhodčí ocenil třemi červenými kartami v závěru. Návštěva kola se sešla v Ledči, kde šest set diváků potěšilo vítězství nad Světlou.
Bilance 21. kola krajského přeboru mužů: 6 ­ 1 ­ 0.
NÁMĚŠŤ ­ PELHŘIMOV 2:1 (1:0) Když v 26. minutě napřáhl a přesně trefil z více jak 30 metrů domácí Franěk, stovka domácích diváků byla plně spokojena. Favorizovaní hosté po přestávce přidali a vysledkem jejich snahy bylo vyrovnání Adamcem ve 53. minutě. Domácí Strnad však za pět minut znovu vrátil domácím vedení po samostatné akci. Tlak hostů byl v závěru veliký, ale k vyrovnání nevedl, naopak v poslední minutě byl hostům vyloučen Vaněk a brankář Bartoška. Branky: T. Franěk, Strnad ­ Adamec. Rozhodčí: Rosický, 100 diváků.
LEDEČ ­ SVĚTLÁ 2:1 (1:0) Okresní derby se hrálo fair play. Procházka zajistil do přestávky ledečským vedení a i ve druhé půli měli více ze hry domácí. Z nich se nejvíce dařilo Procházkovi, Jelínkovi a Pokornému. U hostí byl nejlepším hráčem futsalový ostrostřelec Křikava, Valenta a gólman Janota. Před návštěvou kola si domácí vítězství za bojovnost zasloužili. Branky: Procházka 2 ­ Křikava. Rozhodčí: Kučerík. 600 diváků.
ŽIROVNICE ­ CHOTĚBOŘ 2:1 (2:0) V souboji o střed tabulky začali lépe žirovničtí fotbalisté a po půl hodině šli, během sedmi minut, do dvoubrankového vedení. Po přestávce převzali iniciativu hosté, ale jejich výsledkem byla pouze úprava skóre. Víc jim domácí hráči nedovolili. Branky: Mezera, Camrda ­ Doležal. Rozhodčí: Petřivý, 100 diváků.
HFK TŘEBÍČ B ­ VRCHOVINA 1:1 (1:1) Rezerva divizního mužstva doplatila na špatné proměňování brankových příležitostí. Ani převaha po celý zápas nevedla k tomu, aby se na ukazateli objevilo skóre jiné než z 22. minuty, kdy hosté z ojedinělého protiútoku vyrovnali náskok domácích z 11. minuty. Branky: Rygl ­ Plha. Rozhodčí: Nádvorník, 100 diváků.
ŽĎÁR N. S. ­ BYSTŘICE 1:0 (1:0) Čtyři stovky diváků byly zvědavy na výkon takřka divizního celku domácích. Proti třetímu týmu tabulky korunovali domácí snahu už ve 20. minutě, kdy nařízenou penaltu proměnil Zedníček. Lídr soutěže se do dalších útoků nehrnul, a když ani bystřičtí hráči neukázali větší vůli po vyrovnání, v poklidu se dohrávalo pod kontrolou domácích fotbalistů. Branky: Zedníček (PK). Rozhodčí: Cielepa, 400 diváků.
HUMPOLEC ­ HARTVÍKOVICE 2:0 (0:0) Po prvním poločase s minimem šancí, nezvládli hosté psychicky druhou půli. Po faulech na nejlepšího domácího hráče Čiháka (po druhém ho odvezla sanitka s podezřením na zlomeninu klíční kosti), kopali humpolečtí dvě penalty. Kvůli hrubým faulům nedohráli od 70. minuty tři hráči hostí. Branky: Pajer 2 (obě z PK). ČK: Petrilák, Matějek, Kopeček. Rozhodčí: Straka. 150 diváků.
HAVL. BROD ­ BEDŘICHOV 3:0 (0:0) V zápase s outsiderem soutěže se domácí trápili celý první poločas. Změnu ve vývoji střetnutí přineslo až dvojí střídání v brodském celku. Ze standardních situací se zrodily i branky domácích, které rozhodly o bodech. Branky: Havel, Jansík, Šimoníček. Rozhodčí: Jiří Beneš, 150 diváků.

Oficiální tabulka KFS:
1. Žďár nad S. 21 15 4 2 49: 24 49
2. Pelhřimov 21 10 6 5 40: 22 36
3. Havlíčkův Brod 21 9 7 5 28: 18 34
4. Bystřice nad P. 21 10 4 7 30: 27 34
5. Žirovnice 21 10 3 8 42: 31 33
6. Náměšť nad O. 21 9 4 8 34: 32 31
7. Hartvíkovice 21 9 3 9 42: 24 30
8. Humpolec 21 7 8 6 27: 27 29
9. Chotěboř 21 8 5 8 32: 42 29
10. Třebíč 21 6 8 7 37: 37 26
11. Ledeč nad S. 21 6 6 9 28: 38 24
12. Vrchovina B 21 6 5 10 24: 33 23
13. Světlá nad S. 21 6 4 11 30: 38 22 
14. Bedřichov 21 2 1 18 21: 71 7

FC Chotěboř B - Černovice 4:1 (2:1)
góly:18.Holub, 32.vlastní, 68.Drápalík, 90+2.Holas P.K.
SESTAVA: Štefánek - R.Mudruňka, Jávorka, Hruška, J.Mudruňka - Holas, Pfeffer(70.Palán), Sobotka, Nejedlý(61.Marek) - Holub(52.Drápalík), Nepokoj.
Do úvodní šance se dostali hosté, ale potom dvakrát udeřili domácí. Tylle dokázal do poločasu snížit, ale to bylo ze strany Černovic všechno. V úvodu druhého poločasu spálili chotěbořští fotbalisté dobré šance, ale výhru pojistil po samostatné akci Drápalík a v samém závěru ještě výsledek přikrášlil z penalty za hraní rukou Holas.

Z vedoucího tria dokázali zvítězit pouze hráči Herálce (HB). Bohdalov stačil vyrovnat v Okrouhlici až deset minut před koncem. Hráči Černovic nestačili na rezervu Chotěboře. Lukavec, Veselý Žďár a Radostín si přivážejí body ze hřišť celků z konce tabulky. Branka Kříže ze 17. vteřiny utkání kandiduje na nejrychlejší gól krajských soutěží v tomto ročníku.
Bilance 21. kola I. B třídy mužů, skupina A: 3 ­ 1 ­ 3.
LUČICE ­ LUKAVEC 1:2 (1:2) Než se domácí lučičtí fotbalisté dostali do zápasu, už hráči Lukavce potrestali dvěma góly vlažnější přístup k utkání. Domácí nemají ve svém středu hráče, který by byl schopen proměňovat brankové příležitosti. Branka Nedomy nevedla ve druhé půli k větší aktivitě, a tak si zkušený celek hostí vítězství vzít nenechal. Branky: Nedoma ­ Pešek, Čečák. Rozhodčí: Tesař. 60 diváků.
LEDEČ B ­ VESELÝ ŽĎÁR 0:4 (0:2) Špatný výkon ledečských fotbalistů už do přestávky potrestali brankami hostující Zadina a Nový. I ve druhé části hry byli hosté ve všech činnostech lepší a skóre v jejich prospěch ještě vylepšili Karel s Kotenem. Branky: Zadina, Nový, Karel, Koten. Rozhodčí: Šenigl. 100 diváků.
HERÁLEC (HB) ­ HUMPOLEC B 2:0 (2:0) Postavení v tabulce dalo jasný ráz utkání. Pátek už v 8. minutě vnesl klid do domácích řad svou brankou a těsně před přestávkou z penalty Hrala potvrdil vítězství lídra soutěže. Humpolečtí hráči si za celý zápas nevytvořili vážnější gólovou šanci. Branky: P. Pátek, Hrala (PK). Rozhodčí: Kalášek. 130 diváků.
VRCHOVINA B ­ HERÁLEC (ZR) 3:1 (2:1) Už v 17. vteřině se měnilo skóre ve prospěch domácích. Ti si po celý zápas vytvářeli výraznou územní převahu a své brankové příležitosti dokázali zúročit i gólově. Hosté využili jednu ze svých mála příležitostí ke změně skóre, ale svým fotbalovým projevem neměli proti nadšeně bojujícím domácím šanci ke zvratu v utkání. Branky: Kříž 2, Ondráček ­ Teplý. Rozhodčí: Mutl. 100 diváků.
CHOTĚBOŘ B ­ ČERNOVICE 4:1 (2:1) Blíže nehlášeno.
JIŘICE ­ RADOSTÍN 0:3 (0:2) V utkání se diváci moc fotbalovou krásou pokochat nemohli. Domácí se snažili, ale hosté byli lepší v koncovce a už do poločasu si vytvořili slušný náskok. Když rozhodčí neodpískal penaltu proti hostům za sražení domácího Sadského v 76. minutě, protestující Maršík si vykoledoval červenou a tím bylo po zápase, těsně před koncem pečetili hosté Kováčem své vítězství. Branky: Toman (PK), Berka, Kováč. Rozhodčí: Matoušek, 100 diváků.
OKROUHLICE ­ BOHDALOV 1:1 (0:0) V souboji s lépe postavenými hosty si v první půli lépe vedli domácí hráči. I po přestávce měli více ze hry okrouhličtí hráči. V 75. minutě korunoval jejich snahu Dolejší vedoucí brankou. Hosté stačili o pět minut později z trestného kopu vyrovnat. Pak se již dohrávalo v poklidu. Branky: Dolejší ­ Promberger. Rozhodčí: Kliner. 100 diváků.

Oficiální tabulka KFS:

1. Herálec (HB) 21 17 4 0 65: 21 55 ( 22)
2. Bohdalov 21 12 4 5 39: 27 40 ( 10)
3. Lukavec 21 10 5 6 41: 29 35 ( 5)
4. Radostín nad O. 21 9 7 5 40: 22 34 ( 4)
5. Černovice 21 10 3 8 36: 32 33 ( 3)
6. Veselý Žďár 21 9 4 8 41: 32 31 ( 1)
7. Chotěboř B 21 8 5 8 31: 36 29 ( -4)
8. Herálec 21 7 6 8 31: 34 27 ( -3)
9. Humpolec B 21 8 1 12 33: 42 25 ( -5)
10. Okrouhlice 21 6 6 9 31: 38 24 ( -9)
11. Vrchovina B 21 8 0 13 37: 50 24 ( -9)
12. Jiřice 21 6 4 11 26: 50 22 (-11)
13. Lučice 21 5 4 12 26: 42 19 (-14)
14. Ledeč nad S. B 21 4 3 14 18: 40 15
*
16.5.: Dorost 15.5.: Žáci

FC Chotěboř - Bystřice n.P. starší 2: 2 ( 1: 0), mladší 5: 1 ( 3: 1)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

21. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
HUMPOLEC ­ ŽĎÁR 8:0 (3:0) Branky: Časát 2, Paťha, Kubů, Štěpán, Vyhnálek, Jůzl, vlastní. LEDEČ ­ JIHLAVA B 0:3 (0:1) Branky: Háněl, Marousek, Holý. VRCHOVINA ­ OKŘÍŠKY 3:0 (1:0) Branky: M. Mužátko, F. Bratránek, P. Smetana. POLNÁ ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 3:0 (0:0) Branky: Pospíchal, Vampola, Kratochvíl. CHOTĚBOŘ ­ BYSTŘICE 2:2 (1:0) Branky: Novotný, Bílek ­ nehl. VELKÁ BÍTEŠ ­ BEDŘICHOV 3:0 (2:0) Branky: Hykel, Péťa, Šeba.

21. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:

HUMPOLEC ­ ŽĎÁR 2:2 (1:1) Branky: Machyán, Paťha ­ Mička 2. LEDEČ ­ JIHLAVA B 1:6 (0:2) Branky: Smutný ­ Chmelík, Vystrčil, Niederle, Bureš, Tlačbaba 2. VRCHOVINA ­ OKŘÍŠKY 1:1 (0:0) Brnaky: Mužatko ­ M.Novotný. POLNÁ ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 1:3 (0:3) Branky: Hanuš ­ Pavlík, Psohlavec, Komínek. CHOTĚBOŘ ­ BYSTŘICE 5:1 (3:1) Branky: Bárta 3, Kárník, J.Hlaváček ­ nehl. VELKÁ BÍTEŠ ­ BEDŘICHOV 3:1 (0:1) Branky: T. Lánička, P.Musil, Antoš ­ Záboj.

Velké Meziříčí - FC Chotěboř starší 2:1 (0:0), mladší 1:0 (0:0)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde


21. kolo krajského přeboru starších žáků:
TELČ ­ PELHŘIMOV 0:1 (0:1) Branka: J. Havel. BYSTŘICE ­ MOR. BUDĚJOVICE 0:1 (0:0) Branka: Vranka. VEL. MEZIŘÍČÍ ­ CHOTĚBOŘ 2:1 (0:0) Branky: Dočkal, Smejkal ­ Lang. BEDŘICHOV ­ HAVL. BROD 1:2 (0:1) Branky: Borek ­ Bártl, Valášek. ŽĎÁR N. S. ­ JIHLAVA B 0:2 (0:1) Branky: Kafka, Ďares. HFK TŘEBÍČ B ­ V. BÍTEŠ 4:2 (1:0) Branky: Kresl 2, Žák, Palát ­ Musil, Kejda. HUMPOLEC ­ NÁMĚŠŤ 7:0 (4:0) Branky: Boránek 3, Honzálek, Kubíček, Schnied, Chrlich.
Předehrávka 22. kola: JIHLAVA ­ BEDŘICHOV 0:3 (0:1) Branky: Kuřítko 2, Volák.

21. kolo krajského přeboru mladších žáků:
TELČ ­ PELHŘIMOV 1:5 (0:2) Branky: Dolský ­ Cirhan 2, M. Rejzek, Daňhel, Šereda. BYSTŘICE ­ MOR. BUDĚJOVICE 1:2 (1:0) Branky: Patočka ­ Konvalinka (PK), Svoboda. VEL. MEZIŘÍČÍ ­ CHOTĚBOŘ 1:0 (0:0) Branka: J. Večeřa. BEDŘICHOV ­ HAVL. BROD 0:4 (0:3) Branky: Forejt 2, Hübner, Polívka. ŽĎÁR N. S. ­ JIHLAVA B 0:2 (0:0) Branky: Beck, Vydra. HFK TŘEBÍČ B ­ V. BÍTEŠ 1:1 (1:0) Branky: Novotný ­ Malý. HUMPOLEC ­ NÁMĚŠŤ 6:0 (3:0) Branky: Kříženecký 2, Trecha 2, Kryštůfek 2.
Předehrávka 22. kola: JIHLAVA ­ BEDŘICHOV 3:0 (0:0) Branky: Štancl 2, Vydra.


Dekora Ždírec n.D.
So 15.5.:
FK Autodemont (Horka nad Moravou) - SK Dekora Ždírec n.Doubravou 1:0
Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Výsledky starší a mladší přípravky FC Chotěboř

Krajský přebor přípravek v Chotěboři dne 9. 5. 2004 – 11. kolo

Starší:
FC Chotěboř – FK Humpolec 5 : 2 ( 3 : 1 )
Branky – Pešek J. 2x, Dvořák 2x, Koutný

FC Chotěboř – FŠ Třebíč 0 : 3 ( 0 : 1 )
Sestava – Kudla – Pešek R.,Turek, Dvořák, Tůma, Plíšek, Pazderka, Dlouhý, Koutný, Veselý, Pospíšil, Kodým A., Pešek J., Somerauer

FK Humpolec – FŠ Třebíč 0 : 6 ( 0 : 3 )

Mladší:
FC Chotěboř – FK Humpolec 6 : 0 ( 3 : 0 )
Branky – Pátek 2x, Polívka, Štěrba, Tuhý, Čermák

FC Chotěboř – FŠ Třebíč     2 : 0 ( 1 : 0 )
Branky – Štěrba, Polívka

Sestava – Nejedlý (Buršík) – Halák, Horák, Čermák, Koutný M., Štěrba, Polívka, Tuhý, Novák, Bělovský, Pátek, Béna, Janda, Baumgärtner, Coufal

FK Humpolec – FŠ Třebíč 1 : 8 ( 0 : 3 )

Hodnocení trenérů:
S kvalitními soupeři odehrála obě mužstva dobrá utkání. Trenéři starší přípravky chválí Koutného a Somerauera, trenéři mladší přípravky pak za velmi dobrý výkon v obou zápasech celý kolektiv. 


20. kolo 8. a 9.5.:

9.5.: Áčko vyhrálo9.5.: Béčko prohrálo a vyhrálo
FC Chotěboř A - Třebíč B 2:0 (0:)
góly: Polák
Chotěbořští fotbalisté jsou doma v odvetách stále stoprocentní a dobrou bilanci potvrdili vítězstvím nad rezervou Třebíče. Tu zajistil dvěma povedenými hlavičkami stoper Jiří Polák, jehož důraz v šestnáctce byl tentokrát znát, když dvakrát přesně mířil po rohových kopech kapitána Tůmy. "Máme to spolu nacvičené z tréninku a dvakrát nám to v neděli vyšlo. Po nevýrazné první půli jsme se zlepšili, získali převahu a šance a zaslouženě vyhráli," neskrýval po zápase spokojenost Tomáš Tůma.

O velkém štěstí mohou hovořit fotbalisté Pelhřimova, kteří po katastrofálním výkonu ve druhé půli takřka promrhali tříbrankový náskok. Druhý Žďár s přehledem zvítězil v Novém Městě, Bystřice zachraňovala výhru po přestávce.
Bilance 20. kola krajského přeboru mužů: 4 ­ 1 ­ 2.
PELHŘIMOV ­ BEDŘICHOV 4:3 (3:0) Zatímco první poločas byl jednostrannou záležitostí Pelhřimova, ve kterém kromě tří branek další šance neproměnil, po změně stran šel jeho výkon rapidně dolů. V 63. minutě hosté snížili na 3:2, v 83. na 4:3 a k vyrovnání měli několikrát blízko. Body sice zůstaly doma, ale výkon Pelhřimova byl po obrátce více než zoufalý. Branky: Adamec 2, Lepeška z pen., Vlček ­ Oberreiter 2, Kocmánek. Rozhodčí: Jelínek, 100 diváků.
HARTVÍKOVICE ­ HAVL. BROD 1:2 (0:1) V úvodu zápasu působili domácí nervózním dojmem, i díky čemuž se hosté dostali ve 12. minutě do vedení a do přestávky měli ještě dvě další šance. Po vyloučení hostujícího hráče se domácím podařilo soupeře zatlačit, dali branku, ale minutu před koncem hosté z brejku rozhodli o své výhře. Branky: Herálecký ­ Nechvátal, Kovář. Rozhodčí: Rosický, čk: Soural (HB), 80 diváků.
BYSTŘICE ­ HUMPOLEC 2:1 (0:1) Bystřice si v minulém kole v Havlíčkově Brodě otestovala svou pevnou defenzivu, ta až na jedno zaváhání pracovala spolehlivě i tentokrát. Hosté se dostali do vedení díky Kopicovi, po přestávce ale domácí dokázali skóre otočit ve svůj prospěch. Branky: Horák, Jedlička ­ Kopic. Rozhodčí: Bulička, 150 diváků.
VRCHOVINA ­ ŽĎÁR N. S. 1:4 (1:1) Hostující mužstvo potvrdilo svou jarní formu a i díky proměněným pokutovým kopům si z Nového Města odvezlo všechny tři body. Po prvním poločase bylo sice skóre vyrovnané, pak se ale projevila větší vyspělost týmu, jenž neohroženě míří za postupem. Branky: Fabula V. ­ Zedníček 2 (1. z pen.), Trojanovič z pen., Odehnal. Rozhodčí: Sojka, 300 diváků.
CHOTĚBOŘ ­ HFK TŘEBÍČ B 2:0 (0:0) V duelu dvou sousedů ze středu tabulky měli blízko k vedoucí brance domácí, ale dvakrát se do jejich střel postavilo břevno. To, co se jim nepodařilo v prvním poločase, dokázali po přestávce, kdy se jim již dařilo v koncovce lépe. Branky: Polík 2. Rozhodčí: Šoustar, 150 diváků.
SVĚTLÁ N. S. ­ ŽIROVNICE 2:2 (1:0) V 11. minutě se domácím podařilo díky Křikavově brance jít do vedení. Po přestávce hosté vyrovnali z přísně nařízené penalty a začínalo se znovu. V 80. minutě šla Žirovnice dokonce do vedení, ale čtyři minuty před koncem po průniku Křikavy kopali penaltu i domácí. Císař se nezmýlil a vyrovnal na konečných 2:2. Branky: Křikava, Císař z pen. ­ Charousek z pen., Houška. Rozhodčí: Bobek, 250 diváků.
NÁMĚŠŤ N. O. ­ LEDEČ. N. S. 2:0 (0:0) První poločas byl naprosto vyrovnaný, žádné z mužstev si nedokázalo vytvořit vyložené šance. Ve druhé půli byla situace dlouho stejná, až s blížícím se hvizdem rozhodčího domácí přidávali na tempu. Vytvořili si tlak a dvěma brankami v posledních sedmi minutách rozhodli o své výhře. Branky: Mašíček, Franěk T. z pen. Rozhodčí: Doležal, 120 diváků.

Oficiální tabulka KFS:
1. Žďár nad S. 20 14 4 2 48: 24 46
2. Pelhřimov 20 10 6 4 39: 20 36
3. Bystřice nad P. 20 10 4 6 30: 26 34
4. Havlíčkův Brod 20 8 7 5 25: 18 31
5. Hartvíkovice 20 9 3 8 42: 22 30
6. Žirovnice 20 9 3 8 40: 30 30
7. Chotěboř 20 8 5 7 31: 40 29
8. Náměšť nad O. 20 8 4 8 32: 31 28
9. Humpolec 20 6 8 6 25: 27 26
10. Třebíč 20 6 7 7 36: 36 25
11. Světlá nad S. 20 6 4 10 29: 36 22 
12. Vrchovina B 20 6 4 10 23: 32 22
13. Ledeč nad S. 20 5 6 9 26: 37 21
14. Bedřichov 20 2 1 17 21: 68 7

Herálec (ZR) - FC Chotěboř B 3:1 (1:0)
gól: Holas PK
sestava: Štefánek - Mudruňka R., Jávorka, Hruška, Mudruňka J. - Nejedlý, Sobotka, Křivohlavý (68.Drápalík), Holas - Marek (58.Holub), Nepokoj
Domácí začali náporem, což potvrdili vedoucí brankou v 6 minutě. Hra se začala vyrovnávat, ale domácí hrozili z rychlých brejků. Po změně stran se podařilo hostům vyrovnat z penalty. Velice nepřesní rozhodčí přestávali zvládat zápas na obě strany. Nejprve domácí dali hlavou na 2:1a dvě minuty nato po dvojnásobném offsidu na 3:1 a bylo rozhodnuto. Takže souboj obou mužstev proti rozhodčím nakonec vyhráli domácí.
Referuje: Pavel Marek

Týmy namočené v bojích o záchranu, tedy Lučice, Ledeč a Vrchovina, v posledním kole neprohráli. Prvně dva jmenované celky ovšem hrály spolu, takže remíza nic neřešila. Z toho nejvíce těžila Vrchovina, která zvítězila v Humpolci. Bohdalov si na hřišti třetího Lukavce pojistil druhé místo, Radostín deklasoval Okrouhlice.
Bilance 20. kola I. B třídy mužů, skupina A: 3 ­ 1 ­ 3.
LUKAVEC ­ BOHDALOV 1:2 (0:1) V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, v němž se do vedení díky přesné trefě Brabce ze 30. minuty dostali hosté. Po přestávce se sice Lukavec zlepšil, ale na více než zkorigování nedosáhl, protože ještě před brankou Michala Kmocha pojistil vedení Bohdalova Procházka. Branky: Kmoch M. ­ Brabec, Procházka. Rozhodčí: Šťastný, 100 diváků.
RADOSTÍN ­ OKROUHLICE 6:0 (3:0) Přestože oba celky před vzájemným zápasem dělilo pouze šest bodů, na hřišti si domácí se soupeřem hráli jako kočka s myší. Půltucet branek v siti Okrouhlic si domácí rovnoměrně rozdělili do obou poločasů. Branky: Kovář 2, Jurek 2, Berka, Řeháček. Rozhodčí: Homolka, ČK: Šulc (O), 100 diváků.
ČERNOVICE ­ JIŘICE 3:0 (1:0) V první půli se hosté soustředili na brejkové situace, ze kterých chtěli skórovat. To se jim ale nepodařilo. Po obrátce, do níž si domácí odnesli těsný náskok, byli Černovice ini~ciativnější a po brance Chvály definitivně rozhodly o své výhře. Branky: Pěnka, Chvála, Tille. Rozhodčí: Zadina, 150 diváků.
HERÁLEC (ZR) ­ CHOTĚBOŘ B 3:1 (1:0) Utkání začali lépe domácí, které také poslal do vedení Boháč. Po přestávce se hosté zlepšili kombinačně a zaslouženě za to sklidili ovoce v podobě vyrovnávající branky. To byl však budíček pro domácí hráče, kteří během dvou minut rozhodli o tom, že všechny body zůstanou doma. Branky: Boháč, Kučka, Teplý M. ml. ­ Holas z pen. Rozhodčí: Zelenka, 180 diváků.
HUMPOLEC B ­ VRCHOVINA B 2:3 (0:3) Humpolecká rezerva prohrála v minulém kole v Chotěboři 3:0 a stejné skóre svítilo na tabuli v duelu s Vrchovinou. Tentokrát ale již po první půli. Po přestávce se sice domácí snažili odvrátit prohru s předposledním týmem, ale podařilo se jim pouze snížit na nejtěsnější stav. Branky: Hájek M., Pícha ­ Plhal 2, Šoustar. Rozhodčí: Šenigl, 50 diváků.
VESELÝ ŽĎÁR ­ HERÁLEC (HB) 1:3 (1:1) Do vedení šli ve 26. minutě díky povedené střele Kubáta ze 20ti metrů domácí, Herálci se ale ještě do přestávky podařilo vyrovnat. Poté se hosté dostali brankou Hraly dokonce do vedení, které těsně před koncem pečetil proměněným pokutovým kopem Pátek. Branky: Kubát J. ­ Pátek P. 2 z pen., Hrala. Rozhodčí: Ságl, 100 diváků.
LUČICE ­ LEDEČ B 0:0 Domácí si proti ledečské rezervě vytvořili převahu, tu ale nedokázali vyjádřit brankově. Hosté se snažili skórovat z brejkových situací, jejich dvě velké šance však zlikvidoval gólman Šimáček. Jednou se do střely hráče Ledče postavilo břevno. Rozhodčí: Janko, 35 diváků.

Dohrávka 18. kola: Veselý Žďár - FC Chotěboř B 0: 1 (0:0)
gól: Nepokoj. Rozhodčí: Mutl, 30 diváků.
sestava: Fiala - Mudrunka R., Jávorka, Hruška, Mudrunka J. - Turek (46.Nejedlý), Křivohlavý, Holas - Andres, Holub (60.Drápalík) Nepokoj (86.Marek)
V dohrávce začala lépe Chotěboř, když po důrazném průniku a střele Andrese dorazil Nepokoj. Postupem času se hra vyrovnala, ale domácím se vstřelit branku nepodařilo. Zápas,který díky neustálému překopávání míče z půlky na půlku připomínal spíše tenis, tak vyzněl lépe pro hosty a "éčko"si odvezlo velice cené body.
Referuje: Pavel Marek

Oficiální tabulka KFS:
1. Herálec (HB) 20 16 4 0 63: 21 52
2. Bohdalov 20 12 3 5 38: 26 39
3. Černovice 20 10 3 7 35: 28 33
4. Lukavec 20 9 5 6 39: 28 32
5. Radostín nad O. 20 8 7 5 37: 22 31
6. Veselý Žďár 20 8 4 8 37: 32 28
7. Herálec 20 7 6 7 30: 31 27
8. Chotěboř B 20 7 5 8 27: 35 26
9. Humpolec B 20 8 1 11 33: 40 25 
10. Okrouhlice 20 6 5 9 30: 37 23
11. Jiřice 20 6 4 10 26: 47 22
12. Vrchovina B 20 7 0 13 34: 49 21
13. Lučice 20 5 4 11 25: 40 19
14. Ledeč nad S. B 20 4 3 13 18: 36 15

*
9.5.: Dorost prohrál8.5.: Žáci rovněž prohráli

Velké Meziříčí - FC Chotěboř starší 5:3 (3:1), mladší 2:1 (0:0)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

20. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
ŽĎÁR N. S. ­ BEDŘICHOV 4:1 (0:0) Branky: Novotný, Kubíček, Hořínek, vlastní ­ Lapeš, BYSTŘICE ­ VELKÁ BÍTEŠ 3:4 (2:1) Branky: Sedláček 2, Karpíšek ­ Pohl 4, VELKÉ MEZIŘÍČÍ ­ CHOTĚBOŘ 5:3 (3:1) Branky: Tvrdík 2, Němec 2, Nováček ­ Palán, Čáp, Novotný, OKŘÍŠKY ­ HFK TŘEBÍČ B 0:4 (0:2) Branky: Dvořák 2, Sirota, Beneš, JIHLAVA B ­ VRCHOVINA 6:4 (3:1) Branky: Šťastný 2, Böhm 2, Gebresellasie, Halámek ­ Mužátko 2. Smetana L. 2, HUMPOLEC ­ LEDEČ 3:2 (1:2) Branky: Časár F., Alenka, Jůzl ­ Dvořák, Příhoda.

20. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:

ŽĎÁR N. S. ­ BEDŘICHOV 2:7 (1:2) Branky: Kučera, Hanák ­ Toman 2, Simonides 2, Flekal, Horáček, Mašek, BYSTŘICE ­ VELKÁ BÍTEŠ 3:0 (1:0) Branky: Sedláček 2, Bartoněk, VELKÉ MEZIŘÍČÍ ­ CHOTĚBOŘ 2:1 (0:0) Branky: Pavlík, Invald ­ Somerauer, OKŘÍŠKY ­ HFK TŘEBÍČ B 3:0 (0:0) Branky: Novotný 2, Šubrt, JIHLAVA B ­ VRCHOVINA 7:4 (2:2) Branky: Tlačbaba 4, Kratochvíl, Chmelík, Zeman ­ Mužátko 2, Smetana P. 2, HUMPOLEC ­ LEDEČ 2:2 (0:1) Branky: Paťha, Vyhnálek Jak. ­ Doležal, Turek.

FC Chotěboř - Bedřichov starší 1:4, mladší 1:3

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde


20. kolo krajského přeboru starších žáků:
PELHŘIMOV ­ NÁMĚŠŤ 9:0 (7:0) Branky: Štastný 4, Pavouk 2, Havel 2, Musil, VELKÁ BÍTEŠ ­ HUMPOLEC 1:1 (1:0) Branky: Péťa M. ­ Šmaidl, VYSOČINA JIHLAVA B ­ HFK TŘEBÍČ B 4:1 (2:1) Branky: Demeter 2, Kavka T., Dufek ­ Sedláček, HAVL. BROD ­ ŽĎÁR N. S. 0:3 (0:2) Branky: Pecha 3, CHOTĚBOŘ ­ BEDŘICHOV 1:4 Branky: nehl., MOR. BUDĚJOVICE ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 1:2 (1:1) Branky: Finda ­ Kipet, Dočkal, TELČ ­ BYSTŘICE 3:0 (0:0) Branky: Bodlák 2, Skurčák. Dohrávka 14. kola: M. BUDĚJOVICE ­ VELKÝ BÍTEŠ 0:1 (0:0) Branka: Musil.

20. kolo krajského přeboru mladších žáků:
PELHŘIMOV ­ NÁMĚŠŤ 11:0 (6:0) Branky: Cirhan 4, Daniel 2, Vonásek, Kubík, Rejzek, Markvart, Zabloudil, VELKÁ BÍTEŠ ­ HUMPOLEC 0:2 (0:1) Branky: Kříženecký, Trecha, VYSOČINA JIHLAVA B ­ HFK TŘEBÍČ B 4:1 (3:1) Branky: Zeman, Mikula, Štancl, Vydra ­ vlastní, HAVL. BROD ­ ŽĎÁR N. S. 3:0 (1:0) Branky: Kunc 2, Havel, CHOTĚBOŘ ­ BEDŘICHOV 1:3 Branky: nehl., MOR. BUDĚJOVICE ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 2:1 (0:0) Branky: Putyera 2 ­ Kamidaras, TELČ ­ BYSTŘICE 0:1 (0:0) Branka: Šikula. Dohrávka 14. kola: M. BUDĚJOVICE ­ VELKÝ BÍTEŠ 2:0 (1:0) Branky: Švanda, Putyera.

Dekora Ždírec n.D.
Ne 9.5.:
SK Dekora Ždírec n.Doubravou - Framoz Rousínov 3:0

Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


19. kolo 1. a 2.5.:

2.5.: Áčko na lídra tabulky nemělo2.5.: Béčko opět vítězně!
Žďas Žďár - FC Chotěboř A 2:0 (1:0)

Porážka 0: 2 vypadá jako přijatelná, ovšem kapitán Tomáš Tůma lituje především neproměněných šancí. "V úvodu jsme byli aktivnější, Šimon nastřelil tyč a domácí prakticky z první vážnější šance skórovali. Po gólu jsme hru otevřeli, ale v úvodu druhého poločasu Žďár podruhé skóroval a vývoj zápasu už si pohlídal."

Web Žďasu Žďár informuje o utkání zde.

19. kolo:
V Třebíči a Havl. Brodě se diváci branek nedočkali. Vedoucí Žďár doma nezaváhal a nadále si udržuje desetibodový náskok před Pelhřimovem, který se díky penaltě a vyloučení domácího hráče snadno ujal v Ledči vedení, které dokázal proměnit ve tři body. Žirovnice a Humpolec doma nezaváhaly jako poslední Bedřichov, a připsaly si plný bodový zisk.
Bilance 19. kola krajského přeboru mužů: 3 ­ 2 ­ 2.
LEDEČ ­ PELHŘIMOV 1:3 (1:2) Zápas rozhodla 3. minuta, kdy domácí Šulc zahrál rukou, dostal červenou kartu a hosté šli z nařízené penalty do vedení. Ledečtí, i v deseti, dokázali za čtvrthodiny Dvořákem vyrovnat. Těsně před přestávkou dal Mitas druhou brankou hostů. Dvanáct minut před koncem jistil výhru pelhřimovský Moravec. Branky: Dvořák ­ Lepeška (PK), Mitas, Moravec. ČK: Šulc (L) Rozhodčí: Petřivý. 200 diváků.
ŽIROVNICE ­ NÁMĚŠŤ 2:0 (0:0) Fotbalisté domácího Slavoje začali špatně a aktivnější hosté měli v prvním poločase více ze hry. Po hodině hry udělala obrana soupeře chybu, kterou potrestal Zdeněk Musil. V té době už hráli hosté několik minut o deseti. Domácí přišli deset minut před koncem o J. Musila, ale přesto šest minut před závěrečným hvizdem pečetil Houška vítězství druhým gólem. Branky: Zd. Musil, T. Houška. ČK: J. Musil (Ž), Franěk (N). Rozhodčí: Hizger. 120 diváků.
HFK TŘEBÍČ B ­ SVĚTLÁ 0:0 Ve vyrovnaném střetnutí si žádné mužstvo nevytvořilo příležitost ke vstřelení branky. Až v 78. minutě mohl rohodnout domácí Man, ale v koncovce selhal. Rozhodčí: Knězů. 100 diváků.
ŽĎÁR N. S. ­ CHOTĚBOŘ 2:0 (1:0) Vedoucí tým soutěže měl po celý zápas mírnou převahu, kterou dokázal zužitkovat ke vstřelení dvou branek. Hosté sice několikrát nebezpečně zahrozili, ale díky spolehlivosti domácího gólmana zůstaly tři body doma. Branky: Odehnal, Chmelíček. Rozhodčí: Jurka. 150 diváků.
HUMPOLEC ­ VRCHOVINA 3:1 (1:1) Hosté šli sice ve 12. minutě do vedení po proměněné penaltě, ale domácí do poločasu Píchou vy~rovnali. Po přestávce humpolecký tlak neustále narůstal a výsledkem byly dvě přesné střely v síti hostujícího brankáře. Branky: Pícha, Filipský, Pajer ­ Šebek (PK). Rozhodčí: Karas. 120 diváků.
HAV. BROD ­ BYSTŘICE 0:0 Bystřičtí hráči vědomi si vyrovnaného pole za jejich třetím místem v tabulce přijeli s cílem neinkasovat branku. To se jim podařilo, neboť si domácí nevytvořili potřebný tlak a z něho plynoucí šance ke vstřelení gólu. Hosté předvedeným výkonem příliš nepřesvědčili o svém postavení v tabulce. Rozhodčí: Kučerík. 150 diváků.
BEDŘICHOV ­ HARTVÍKOVICE 1:3 (0:2) Beznadějně poslední tým domácích neměl proti mužstvu bojujícímu o špici tabulky příliš šancí. Hosté svůj fotbalovější projev dokázali ještě do přestávky vyjádřit dvěma brankami. Ve druhém poločase kontroloval favorit svůj náskok, ale přesto padlo na obou stranách po jedné brance. Branky: Škoda ­ Herálecký, Přibyl, Neuman. Rozhodčí: Cielepa. 80 diváků.

Oficiální tabulka KFS Vysočina:

Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body (Prav)
1. Žďár nad S. 19 13 4 2 44: 23 43 ( 13)
2. Pelhřimov 19 9 6 4 35: 17 33 ( 6)
3. Bystřice nad P. 19 9 4 6 28: 25 31 ( 4)
4. Hartvíkovice 19 9 3 7 41: 20 30 ( 3)
5. Žirovnice 19 9 2 8 38: 28 29 ( -1)
6. Havlíčkův Brod 19 7 7 5 23: 17 28 ( -2)
7. Humpolec 19 6 8 5 24: 25 26 ( -4)
8. Chotěboř 19 7 5 7 29: 40 26 ( -1)
9. Třebíč 19 6 7 6 36: 34 25 ( -5)
10. Náměšť nad O. 19 7 4 8 30: 31 25 ( -2)
11. Vrchovina B 19 6 4 9 22: 28 22 ( -5)
12. Světlá nad S. 19 6 3 10 27: 34 21 ( -6)
13. Ledeč nad S. 19 5 6 8 26: 35 21 ( -9)
14. Bedřichov 19 2 1 16 18: 64 7 (-23)

FC Chotěboř B - Humpolec B 3:0 (2:0)
Góly: 1., 44. Nepokoj, 54. Moravec. Čk - 0:1.
Sestava: Štefánek - R. Mudruňka, Jávorka,  Hruška, J. Mudruňka - Moravec (62. Drápalík), Křivohlavý, Sobotka, Turek - Andres (70. Marek), Nepokoj (55. Holas)
Chotěboř vlétla do zápasu výborně. Hned v první minutě předvedl nádherný průnik Andres, nastřelil golmana a dobíhající Nepokoj otevřel skóre. Chotěboř hrála aktivně, ale příliš šancí si nevytvářela. Na konci poločasu, se vydal za dlouhým balonem aktivní Andres, golman hostí sice balon odkopl, ale Nepokoj mu ho téměř z půlky hřiště vrátil nádherným obloučkem do brány a do kabin se šlo za stavu 2:0. I v druhé půlce byla Chotěboř jasně lepším týmem, což potvrdil pěknou hlavičkou na 3:0 Moravec. V 73. minutě doslova "vyplo" hostujícímu obránci a zkosil ve vápně Marka, i když hra už byla na druhé polovině. Hlavní sudí po poradě s pomezním Humpoleckého hráče správně vyloučil a nařídil penaltu. Tu ale J. Mudruňka nedal. A protože už se neujaly ani šance Marka a tyč Drápalíka, skore zustalo 3:0 pro Chotěboř, potřebné body doma.
Referuje: Pavel Marek

19. kolo:
Suverén soutěže nadělil na vlastním hřišti půltucet gólů hráčům Lučice. Bohdalov vybojoval doma bod až v poslední minutě a další tým ze špičky tabulky ­ Černovice zaváhaly na hřišti Okrouhlice. Lukavec si v samém závěru zajistil body z poslední Ledče.
Bilance 19. kola I. B třídy mužů, skupina A: 3 ­ 2 ­ 2.
LEDEČ B ­ LUKAVEC 2:3 (1:1) Rozdíl patnácti bodů a postavení v tabulce se ukázalo až ve druhém poločasu. V prvním patřila hra domácím, ale s přibývajícím časem se stále více prosazovala herní kvalita soupeře. Ještě čtvrthodiny před koncem domácí vedli 2:1, ale Kmochovo vyrovnámí a třetí gól v síti domácího brankáře rozhodl o třech bodech pro hráče Lukavce. Branky: vlastní, Horajs ­ T. Vlach, M. Kmoch, Kalina. Rozhodčí: Šetek. 50 diváků.
HERÁLEC (HB) ­ LUČICE 6:0 (4:0) Jasná záležitost pro vedoucí tým tabulky. Do poločasu si domácí hráči vytvořili dostatečný náskok, který ještě ve druhém poločase dvěma góly vylepšili. Hosté ohrozili jen jednou domácího brankáře, a to když v 85. minutě nastřelili tyč. Branky: Vašák 3, Hrala(PK), Ganobjak, Palán. Rozhodčí: Hašek. 160 diváků.
VRCHOVINA B ­ V. ŽĎÁR 0:1 (0:1) Domácí mužstvo má jasně nejhorší obranu v soutěži. Proto se hrál od počátku opatrný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Přesto hostující Halík dokázal poslat hosty ještě v prvním poločase do vedení. Tlak místních fotbalistů nebyl tak velký, aby se mu v pohodě hrající hosté nedokázali ubránit. Branka: Halík. Rozhodčí: Tesař. 80 diváků.
CHOTĚBOŘ B ­ HUMPOLEC B 3:0 (2:0) V souboji rezerv našli domácí hráči recept na zdolání humpolecké o~brany. Do poločasu už měli dvoubrankové vedení. Hosté se už nevzmohli na odpor a po třetí inkasované brance se zápas dohrával v poklidu. Branky: Nepokoj 2, Moravec. Rozhodčí: Doležal. 50 diváků.
OKROUHLICE ­ ČERNOVICE 1:0 (0:0) Oba týmy bojují na opačných pólech tabulky. Na hře to však nebylo znát. První poločas se odvíjel v režii domácích, ale bez brankového vyjádření. Hosté spoléhali na fotbalovější projev a hru na brejky, ale domácí fotbalisté dobrým pohybem favoritovi ztěžovali. Na začátku druhé půle přišel okrouhlický nápor, který korunoval Dolejší přesnou střelou 1:0. Černovický nápor přišel pozdě, navíc favorit hrál "do plných" a domácím se podařilo vyválčit důležité body k záchraně. Branka: Dolejší. Rozhodčí: Mlsna. 100 diváků.
JIŘICE ­ HERÁLEC (ZR) 2:2 (0:1) V souboji s favoritem zápasu po~dali domácí hráči velmi dobrý výkon. Opírali se o jistotu brankáře Pavelky, který se po pěti letech vrátil mezi tyče. Hosté šli v poslední minutě první půle do vedení, ale Veroněk z penalty v 53. minutě vyrovnal. Za tři minuty tentýž hráč z trestného kopu zvýšil na 2:1. Navíc hostující Ptaczek nedal penaltu. Tlak hostí vyvrcholil v závěru, kdy v poslední minutě vyrovnal Ptaczek. Branky: Veroněk 2 (1 z PK) ­ Teplý, J. Ptaczek. Rozhodčí: Kalášek. 150 diváků.
BOHDALOV ­ RADOSTÍN 1:1 (0:1) Jedinou brankovou příležitost v prvním poločase využili hosté ke vstřelení branky ve 40. minutě. Domácí pohrdli i nabídnutou penaltou. Nápor druhého týmu tabulky postupně narůstal a v závěru se i necelé tři stovky diváků v poslední minutě dočkali vyrovnání Procházkou. Branky: Procházka ­ Kovář. Rozhodčí: Beseda. 250 diváků.

Oficiální tabulka KFS Vysočina:

Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body (Prav)
1. Herálec (HB) 19 15 4 0 60: 20 49 ( 19)
2. Bohdalov 19 11 3 5 36: 25 36 ( 6)
3. Lukavec 19 9 5 5 38: 26 32 ( 5)
4. Černovice 19 9 3 7 32: 28 30 ( 3)
5. Radostín nad O. 19 7 7 5 31: 22 28 ( 1)
6. Veselý Žďár 18 8 4 6 36: 28 28 ( 4)
7. Humpolec B 19 8 1 10 31: 37 25 ( -2)
8. Herálec 19 6 6 7 27: 30 24 ( -3)
9. Okrouhlice 19 6 5 8 30: 31 23 ( -7)
10. Chotěboř B 18 6 5 7 25: 32 23 ( -7)
11. Jiřice 19 6 4 9 26: 44 22 ( -8)
12. Lučice 19 5 3 11 25: 40 18 ( -9)
13. Vrchovina B 19 6 0 13 31: 47 18 (-12)
14. Ledeč nad S. B 19 4 2 13 18: 36 14 (-16)

*
2.5.: Dorost Chotěboře měl volno1.5.: Žáci ve Žďáře prohráli

 

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

19. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
LEDEČ ­ ŽĎÁR N. S. 2:2 (2:0) Branky: Turek, Janů ­ Novotný (PK), Stehlík. VRCHOVINA ­ HUMPOLEC 2:1 (2:1) Branky: Sochor, Kršek ­ Alenka. HFK TŘEBÍČ B ­ VYSOČINA JIHLAVA B 1:3 (1:2) Branky: Netoušek ­ Háněl, Flekal. POLNÁ ­ OKŘÍŠKY 4:0 (2:0) Branky: Pospíchal 2, Pavlíček, Klimeš ­ Šplíchal. VEL. BÍTEŠ ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 2:1 (1:1) Branky: Vala, Čech ­ Trnka. BEDŘICHOV ­ BYSTŘICE 1:0 (0:0) Branky: Stockinger.

19. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:

LEDEČ ­ ŽĎÁR N. S. 0:3 (0:2) Branky: Machatka, Mička, Klepárník. VRCHOVINA ­ HUMPOLEC 3:0 (0:0) Branky: L. Smetana 2, Mužátko. HFK TŘEBÍČ B ­ VYSOČINA JIHLAVA B 1:3 (0:2) Branky: Jurajka ­ Zeman, Kratochvíl, Tlačbaba. POLNÁ ­ OKŘÍŠKY 1:0 (0:0) Branka: Jaroš. VEL. BÍTEŠ ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 3:5 (2:3) Branky: Škorpík, Vojanovský, Láznička ­ Komínek 2, Pokorný, Psohlavec, Invald. BEDŘICHOV ­ BYSTŘICE 4:1 (3:0) Branky: Flekal 2, Toman, Koubek.

Źďár n.S. - FC Chotěboř starší 1:0 (0:0), mladší 3:0 (1:0)

19. kolo krajského přeboru starších žáků:

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde
BYSTŘICE ­ PELHŘIMOV 0:3 (0:1) Branky: Vacek, Pavouk, Šťastný. V. MEZIŘÍČÍ ­ TELČ ­ hosté se nedostavili. BEDŘICHOV ­ M. BUDĚJOVICE 7:1. ŽĎÁR N. S. ­ CHOTĚBOŘ 1:0 (0:0) Branka: Pecha. HFK TŘEBÍČ B ­ HAVL. BROD 2:1 (1:1) Branky: Žák, Sedláček ­ Netopylík. HUMPOLEC ­ VYSOČINA JIHLAVA B 1:6 (0:2) Branky: nehlášeno. NÁMĚŠŤ ­ V. BÍTEŠ 1:1 (0:0) Branky: Malý ­ P. Musil.

19. kolo krajského přeboru mladších žáků:
Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde
BYSTŘICE ­ PELHŘIMOV 1:9 (0:2) Branky: Stehlík ­ Cirháň, Šereda. V. MEZIŘÍČÍ ­ TELČ ­ hosté se nedostavili. BEDŘICHOV ­ M. BUDĚJOVICE 3:1. ŽĎÁR N. S. ­ CHOTĚBOŘ 3:0 (1:0) Branky: Rust 2, Štyrsa. HFK TŘEBÍČ B ­ HAVL. BROD 1:2 (0:2) Branky: Kostelecký ­ Kučera, Polívka. HUMPOLEC ­ VYSOČINA JIHLAVA B 1:10 (0:3) Branky: nehlášeno. NÁMĚŠŤ ­ V. BÍTEŠ 0:3 (0:0) Branky: Suchomel, Berka, Liška.


Dekora Ždírec n.D.
Ne 2.5.:
ČSK Uherský Brod - SK Dekora Ždírec n.Doubravou  1:1

Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Dohrávky 14. kola 28.4.:

28.4.: Béčko získalo důležité body
Chotěboř - Vrchovina B  3:2 (2:0)
góly: Nepokoj 2, Mach.
ŽK !7!:2  ČK:1:0 53.Nepokoj. 
sestava: Fiala - Mudruňka R., Jávorka, Hruška, Křivský - Nejedlý (46. Turek), Holas, Sobotka, Mach (71. Marek) - Nepokoj, Andres (57. Holub)
Chotěboř posílená o tři hráče "A" mužstva, začala skvěle. Nejprve nedal Andres, ale chvíli na to si  Nepokoj přehodil obránce a následně i golmana a bylo to 1:0. Chotěboř hrála i nadále aktivně a vytvářela si šance. Tlak chotěboře vyústil v druhý gól, když po průniku a centru Andrese zakončil opět Nepokoj. Po změně stran byl po druhé žluté vyloučen Nepokoj, za sporné zakopnutí míče. Domácí ovšem následně přidali třetí branku po nádherně zahraném přímém kopu do šibenice Machem. Poté rozhodčí začal udělovat zbytečné žluté karty, jednu dokonce v civilu přihlížejícímu domácímu hráči na střídačce a hosté začali přebírat iniciativu. Po neodmávaném ofsajdu snížili na 3:1. A když sudí odpískal ještě penaltu bylo to 3:2. Domácí však už zvrat nepřipustili a vítězství uhájili.
(Referuje Pavel Marek)

Další dohrávky 14. kola:
Lučice Vrchovina B 5: 1 ( 3: 0), Lukavec Herálec 3: 1 ( 1: 0), Humpolec B Černovice 4: 1 ( 1: 0), Veselý Žďár Radostín nad O. 0: 0 ( 0: 0), Lučice Bohdalov 0: 2 ( 0: 0), Ledeč nad S. B Okrouhlice 1: 3 ( 0: 1), Herálec (HB) Jiřice 3: 0 ( 0: 0).

FC Chotěboř B má k dobru ještě odložené utkání s Veselým Žďárem 7.5.

1. Herálec (HB) 18 14 4 0 54: 20 46
2. Bohdalov 18 11 2 5 35: 24 35
3. Černovice 18 9 3 6 32: 27 30
4. Lukavec 18 8 5 5 35: 24 29
5. Radostín nad O. 18 7 6 5 30: 21 27
6. Veselý Žďár 17 7 4 6 35: 28 25
7. Humpolec B 18 8 1 9 31: 34 25
8. Herálec 18 6 5 7 25: 28 23 
9. Lučice 18 6 3 9 30: 32 21
10. Jiřice 18 6 3 9 24: 42 21
11. Okrouhlice 18 5 5 8 29: 31 20
12. Chotěboř B 17 5 5 7 22: 32 20
13. Vrchovina B 18 5 0 13 29: 51 15
14. Ledeč nad S. B 18 4 2 12 16: 33

Dohrávka 14. kola krajského přeboru staršího dorostu: CHOTĚBOŘ ­ VRCHOVINA 2:2. Branky: Palán, Odvárka ­ Smetana, Poul.
Dohrávka 14. kola krajského přeboru mladšího dorostu: CHOTĚBOŘ ­ VRCHOVINA 0:1. Branka: Smetana.


18. kolo 24. a 25.4.:

25.4.: Áčko urvalo body a je sedmé25.4.: Béčko nehrálo, odloženo
FC Chotěboř A - Humpolec 2:1 (0:0)
Góly domacích: 78 Andres, 90+3 Šimon
Sestava: P. Doležal - Pátek, Polák, Novotný, Hospodka - M.Doležal (74 Křivský), Tůma, Vítek (62. Andres), Provazník - Šimon, Máša (39 Mach) 
Zápas se odehrál na škváře za stálého deště. Chotěboř až na výjimky byla po celou dobu utkání lepším týmem. V prvním poločase vychytal golman hostí nejprve Mášu poté i Provazníka. Provazník měl na noze vedoucí gól i v druhé půli, ale golman hostí byl opět na svém místě. Hosté ohrozili domácí branku z přímého kopu, ale nastřelili pouze břevno. Dvě minuty poté, už se ale útočník hostí nemýlil a bylo to 0:1. Chotěboř ale záhy vyrovnala Andresem po centru Šimona. To neunesl střelec předchozí branky hostí a za zakopnutí míče a následně druhou žlutou kartu musel do sprch. Přesilovku využili domácí až v 93minutě, kdy po průniku Poláka a nahrávce Tůmy skóroval nejlepší hráč Šimon.
Referuje Pavel Marek.

18. kolo:
V souboji dvou celků z dolních pater tabulky to až do 78. minuty vypadalo, že si Humpolec odveze všechny body, nakonec ale odjel s prázdnou. Předposlední Ledeč překvapivě přehrála Žirovnici, vedoucí Žďár opět zvítězil a míří za postupem.
Bilance 18. kola krajského přeboru mužů: 4 - 0 - 3.
PELHŘIMOV - HARTVÍKOVICE 2:0 (1:0)
Oba soupeři se zasloužili o velmi dobrý fotbal, ve kterém měli hosté mírně navrch v první, domácí ve druhé půli. Hartvíkovice měly do poločasu čtyři vyložené příležitosti, ale výborný domácí brankář Bartoška je všechny vychytal. V 60. minutě pelhřimovský Mitas prostřelil skrumáž před sebou a v 85. minutě definitivně pohřbil naděje Hartvíkovic přesnou penaltou Vaněk. Branky: Mitas, Vaněk. Rozhodčí: Švec, 100 diváků.
BYSTŘICE - BEDŘICHOV 2:0 (1:0)
Domácí měli územní převahu a z ní vytěžili i úvodní branku, kterou si připsal Jedlička. Spousta jejich dalších šancí ale zůstala nevyužita. Domácí si oddechly až pět minut před koncem, kdy jejich vítězství pojistil Horák. Branky: Jedlička, Horák. Rozhodčí: Bobek, 150 diváků.
VRCHOVINA - HAVL. BROD 1:2 (0:1)
Domácí tým, přestože prohrál, se za předvedený výkon stydět nemusí. Po celé utkání dvou sousedů v tabulce měl mírnou převahu, ale hosté potvrdili svou jarní formu i proti Vrchovině a odvezli si všechny tři body. Branky: Šustáček - Fialka, Udržal. Rozhodčí: Nenadál M., ČK: Rousek (V), 100 diváků.
CHOTĚBOŘ - HUMPOLEC 2:1 (0:0)
V prvním poločase byla Chotěboř lepší, ale nepodařilo se jí prolomit střeleckou smůlu. Když v 75. minutě navíc humpolecký Pajer poslal svůj tým do vedení, začala se na domácím týmem stahovat černá mračna. Jenže hostující střelec zanedlouho neudržel nervy na uzdě, byl vyloučen a domácí toho v samotném závěru využili k otočení výsledku. Branky: Andres, Šimon - Pajer. Rozhodčí: Rosický, ČK: Pajer (H), 100 diváků.
SVĚTLÁ - ŽDÁR N. S. 0:3 (0:2)
Vedoucí tým krajského přeboru dal na začátku utkání dvě branky a poté již pouze kontroloval jeho průběh. Domácímu mužstvu sice nelze upřít snahu o zvrácení výsledku, ale konsolidovanými zadními řadami Žďáru se jim nedařil procházet. Hosté naopak ještě přidali jeden gól. Branky: vlastní, Zedníček, Řezníček. Rozhodčí: Nádvorník, 250 diváků.
NÁMĚŠŤ - HFK TŘEBÍČ B 2:3 (1:3)
Náměšti se opět nepodařilo bodovat, když již v první půli se schylovalo k její porážce. Za hosty se trefili dvakrát Man a jednou Veselý a položili tak základ pozdějšímu vítězství. Domácí po přestávce sice snížili, ale více jim toho třebíčská rezerva nedovolila. . Branky: Strnad, Franěk T. - Man 2, Veselý. Rozhodčí: Straka, ČK: Rousek (N), 70 diváků.
LEDEČ - ŽIROVNICE 4:2 (2:1)
Domácí Ledeč měla překvapivě více ze hry a již v 9. minutě se ujala Pechancem vedení. Hostům se sice také podařilo překonat ledečského brankáře, jinak ale tahali za kratší konec provazu. Zasloužené vítězství domácích, kteří dali do hry více srdce. Branky: Pokorný 2, Pechanec, Janů - Houška, Horký. Rozhodčí: Šoustar, 250 diváků.
Dohrávka 14. kola: HFK TŘEBÍČ B - ŽĎÁR N. S. 3:3 (1:2) Branky: Rozsypal, Kotrba, Šalda - Kovačka, Chmelíček. Rozhodčí: Švec, 200 divákůl.

1. FC Žďas Žďár n.Sázavou 18 12 4 2 42 : 23  40
2. SK Bystřice n.Pernštejnem 18 9 3 6 28 : 25  30
3. Spartak Pelhřimov  18 8 6 4 32 : 16  30
4. Sokol Hartvíkovice 18 8 3 7 38 : 19  27
5. FC Slovan Havlíčkův Brod 18 7 6 5 23 : 17  27
6. FC Slavoj Žirovnice 18 8 2 8 36 : 28  26
7. FC Chotěboř  18 7 5 6 29 : 38  26
8. FC Náměšť n.Oslavou 18 7 4 7 30 : 29  25
9. Horácký FK Třebíč B 18 6 6 6 36 : 34  24
10. FK Humpolec  18 5 8 5 21 : 24  23
11. SFK Vrchovina  18 6 4 8 21 : 25  22
12. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 18 5 6 7 25 : 32  21
13. FK Sklo Bohemia Světlá n. Sáz. 18 6 2 10 27 : 34  20
14. Sokol Bedřichov 18 2 1 15 17 : 61  7

Veselý Žďár - FC Chotěboř B

odloženo pro nezpůsobilý terén na 7.5. od 17:30

18. kolo:
Start Lukavec - Sokol Radostín n.Oslavou 2:1 (1:1), Sokol Herálec (ZR) - Okrouhlice 4:3 (2:2), Kovofiniš Ledeč n.Sázavou B - Sokol Herálec (HB) 2:2 (2:0), Lučice - SFK Vrchovina B  5:1 (3:0),  Černovice - Bohdalov 1: 2 ( 1: 1), Humpolec B - Jiřice 5: 2 ( 2: 1)

KFS nevydal stručné referáty z odehraných utkání 18. kola.

1. Sokol Herálec (HB) 17 13 4 0 51 : 20  43
2. Sokol Bohdalov 17 10 2 5 33 : 24  32
3. Sokol Černovice 17 9 3 5 31 : 23  30
4. Start Lukavec 18 8 5 5 35 : 24  29
5. Sokol Radostín n.Osl. 17 7 5 5 30 : 21  26
6. Veselý Žďár 15 7 3 5 35 : 27  24
7. Sokol Herálec (ZR) 18 6 5 7 25 : 28  23
8. Lučice 17 6 3 8 30 : 31  21
9. SK Jiřice 16 6 3 7 22 : 34  21
10. FK Humpolec B 16 6 1 9 22 : 31  19
11. FC Chotěboř B 16 4 5 7 20 : 30  17
12. SFK Vrchovina B 17 5 0 12 23 : 48  15
13. Kovofiniš Ledeč n.S. B 17 4 2 11 15 : 26  14
14. Okrouhlice 16 3 5 8 25 : 30  14


Výsledky starší a mladší přípravky FC Chotěboř 

Krajský přebor přípravek v Havlíčkově Brodě 25.4.2004 – 9. kolo

Starší přípravka:

FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Chotěboř 4 : 2 ( 2 : 1)
Branky – Plíšek, Veselý

FC Chotěboř – SB Světlá nad Sázavou 5 : 2 ( 3 : 1)
Branky – Dvořák 2x, Koutný, Plíšek, Turek

Sestava – Kudla – Pešek R.,Turek, Dvořák, Tůma, Plíšek, Pazderka, Dlouhý, Koutný, Veselý, Pospíšil, Kodým A., Pešek J.

Mladší přípravka:

FC Slovan Havlíčkův Brod – FC Chotěboř 5 : 3 ( 2 : 2)
Branky – Tuhý 2x, Horák

FC Chotěboř – SB Světlá nad Sázavou 4 : 0 ( 1 : 0)
Branky – Štěrba 3x, Tuhý

Sestava – Nejedlý (Buršík) – Halák, Horák, Čermák, Koutný M., Štěrba, Kodým P., Losenický, Polívka, Tuhý, Novák, Bělovský, Pátek, Béna


 

*
25.4.: Dorost 24.4.: Žáci

Okříšky - FC Chotěboř starší 6:2 (1:0), mladší 2:3 (1:1)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

18. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
ŽĎÁR - BYSTŘICE 7:0 (3:0) Branky: Hořínek 3, Sabela, Bednář, Vojda, Maitner, V. MEZIŘÍČÍ - BEDŘICHOV 8:2 (4:1) Branky: Nováček 3, Němec, Berka, Trnka, Střecha, Slezák - Nováček J. z pen., Schwarz, OKŘÍŠKY - CHOTĚBOŘ 6:2 (1:0) Branky: Dočkal 3, Klíma, Bartoš, Novotný M. - Novotný, Moravec, JIHLAVA B - POLNÁ 3:0 (1:0) Branky: Padrnos 3, Němeček, HUMPOLEC - HFK TŘEBÍČ B 1:0 (0:0) Branky: Vyhnálek J., LEDEČ - VRCHOVINA 2:3 (1:0) Branky: Pešek, Janů - Markoz 2, Smetana P.

18. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:

ŽĎÁR - BYSTŘICE 5:0 Branky: Hanák 2, Fišar, Invald, Myčka, V. MEZIŘÍČÍ - BEDŘICHOV 3:0 (3:0) Branky: Pokorný 2, Křenek, OKŘÍŠKY - CHOTĚBOŘ 2:3 (1:1) Branky: Brach, Kovář J. - Sommerauer, Hlaváček, Novák, JIHLAVA B - POLNÁ 8:1 (3:0) Branky: Kratochvíl 4, Tlačbaba 3, Pikal - Nejedlý, (ukončeno ve 26. minutě pro nedostatečný počet hráčů Polné). HUMPOLEC - HFK TŘEBÍČ B 0:0, LEDEČ - VRCHOVINA 3:5 (1:4) Branky: Durek, Smutný, Fotr - Mužátko 3, Chrást, Smetana.

FC Chotěboř - Třebíč B starší 1: 1 ( 0: 1), mladší 0:0

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

18. kolo krajského přeboru starších žáků:
PELHŘIMOV - V. BÍTEŠ 3:2 (2:1) Branky: Pavouk 2, Štastný - Musil, Péťa, JIHLAVA B - NÁMĚŠŤ 10:0 (5:0) Branky: Kavka D. 4, Kavka T. 3, Morkus, Center, Lelingdon, HAVL. BROD - HUMPOLEC 0:0, CHOTĚBOŘ - HFK TŘEBÍČ B 1:1 (0:1) Branky: Langr - Sedláček, M. BUDĚJOVICE - ŽĎÁR N. S. 0:2 (0:2) Branky: Moravec, Pecha, TELČ - BEDŘICHOV 2:4 (1:2) Branky: Bodlák 2, Kuřítko 2, Korbel, Heřmánek, BYSTŘICE - VEL. MEZIŘÍČÍ 5:1 (0:0) Branky: Nemrah 3, Horký, Hřebíček - Prášil. Dohrávka 14. kola: BYSTŘICE - HUMPOLEC 3:5 (0:2) Branky: Bílek, Nemrah, Prášil - Šmídl 2, Beránek 2, Štěpán. Dohrávka 14. kola: VELKÉ MEZIŘÍČÍ - HFK TŘEBÍČ B 0:2 (0:1) Branky: Kučera P. 2.

18. kolo krajského přeboru mladších žáků:
PELHŘIMOV - V. BÍTEŠ 0:0, JIHLAVA B - NÁMĚŠŤ 9:0 (6:0) Branky: Zeman 3, Kliment 2, Vydra, Okoun, Cipruš, Mikula, HAVL. BROD - HUMPOLEC 3:1 (1:0) Branky: Horký 2, Havel - Kříženecký, CHOTĚBOŘ - HFK TŘEBÍČ B 0:0, M. BUDĚJOVICE - ŽĎÁR N. S. 1:0 (1:0) Branky: Šplíchal, TELČ - BEDŘICHOV 1:3 (0:2) Branky: Dolejší - Kuřítko 2, Mikulec, BYSTŘICE - VEL. MEZIŘÍČÍ 0:4 (0:2) Branky: Večeřa, Kaminaras, Vítek, Liška. Dohrávka 14. kola: BYSTŘICE - HUMPOLEC 1:0 (0:0) Branka: Ryba. Dohrávka 14. kola: VELKÉ MEZIŘÍČÍ - HFK TŘEBÍČ B 3:1 (3:0) Branky: Mucha, Večeřa J., Smejkal - Jínek.


Dekora Ždírec n.D.
Ne 25.4.,
SK Dekora Ždírec n.Doubravou - FC Morkovice 1:1 (0:0)

Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Dohrávky 14. kola 21.4.:

21.4.: Áčko porazilo doma Bystřici n. P.21.4.: Béčko dohrává až 28.4.
FC Chotěboř - SK Bystřice n. P.  1:0 (0:0)
Gól:90+2 Křivohlavý.
Sestava: P. Doležal - Pátek, Polák, Novotný, Hospodka - M. Doležal, Tůma, Jávorka (78.Křivohlavý), Provazník - Šimon (85.Andres), Máša (65.Nepokoj).

Chotěboř sehrála celkem vyrovnaný začátek utkání! Šance měla obě mužstva, ale brankáři odolali. Konec utkání byl zcela v režii hostů, ale domácí brankář P. Doležal s notnou dávkou štěstí udržel čisté konto. O vítězství domácích rozohodli střídající hráči, když po dlouhém autu Andrese a hlavičce M. Doležala dorazil Křivohlavý.
Referát zaslal Pavel Marek.

14.kolo (dohrávky):
St 21.04. 17:00 Spartak Pelhřimov - SFK Vrchovina  3:0 (1:0), St 21.04. 17:00 FC Chotěboř - SK Bystřice n.Pernštejnem 1:0 (0:0), St 21.04. 17:00 FK Sklo Bohemia Světlá n. Sáz. - Sokol Hartvíkovice 1:4 (1:1), St 21.04. 17:00 FC Náměšť n.Oslavou - Sokol Bedřichov 4:0, St 21.04. 17:00 Kovofiniš Ledeč n.Sázavou - FC Slovan Havlíčkův Brod 1:1, St 21.04. 17:00 FC Slavoj Žirovnice - FK Humpolec 1:2 (1:1), Čt 22.04. 17:00 Horácký FK Třebíč B - FC Žďas Žďár n.Sázavou

V dohrávaném 14. kole nebyla o překvapení nouze. Chotěboř zaskočila v poslední minutě Bystřici, Světlá výrazně porazila Hartvíkovice, nečekala se rozhodně ani domácí porážka Žirovnice s Humpolcem.
Bilance dohrávaného 14. kola Krajského přeboru mužů: 3 ­ 1 ­ 2
CHOTĚBOŘ ­ BYSTŘICE 1:0 (0:0) V první pětačtyřiceti minutách měli více ze hry jasně favorizovaní hosté, brankovými šancemi ale hrozila více Chotěboř. Brankář Bystřice jí vychytal dvě gólové střely. Na branku se čekalo až do 90. minuty, kdy k radosti diváků dorazil dlouhý aut do sítě Křivohlavý. Branky: Křivohlavý. Rozhodčí: Karas, 200 diváků.
SVĚTLÁ ­ HARTVÍKOVICE 1:4 (1:1) Hartvíkovice jeli do Světlé s cílem odčinit porážku z předchozího zápasu a zaslouženě se jim to podařilo. Domácí hráči naopak podali matný výkon bez bojovnosti, za soupeřem však zaostávali i herně. Třetí a čtvrtou branku dostali v posledních pěti minutách. Branky: Bárta ­ Neumann, Matějek, Mrňa, Nováček. Rozhodčí: Beneš Jiří, 250 diváků.
LEDEČ ­ HAVL. BROD 1:1 (0:0) Ve vyrovnaném utkání se hosté představili jako fotbalovější mužstvo, domácí jim ale dokázali sekundovat bojovností. Hosté se v 60. minutě ujali Kovářem vedení, které ale do konce uhájit nedokázali. V 90. minutě totiž Procházka vystřelil z 25 metrů, hostující brankář Pospíchal neodhadl dráhu míče, který jej přeletěl a skončil za jeho zády. Branky: Procházka ­ Kovář. Rozhodčí: Knězů, 250 diváků.
ŽIROVNICE ­ HUMPOLEC 1:2 (1:1) Favorizovaní domácí nepodali proti Humpolci dobrý výkon. Humpolec spoléhal na zahuštění prostoru na hranici pokutového území a vyrážel do rychlých protiútoků. Po vyrovnaném stavu v první půli se vedení překvapivě po přestávce ujali hosté a už jej nepustili. Nejlepšími hráči utkání byli domácí brankář Váňa a humpolecký střelec Čihák. Branky: Musil Jan ­ Čihák, Pajer. Rozhodčí: Bulička, 150 diváků.
PELHŘIMOV ­ VRCHOVINA 3:0 (0:0) Sedmá Vrchovina mohla v případě vítězství přeskočit svého středečního soupeře, ten jí však naopak odskočil na rozdíl pěti bodů. Vyrovnaný duel domácí pro sebe rozhodli až v závěrečných minutách. Tým z Nového Města tak pokračuje v nevýrazných jarních výkonech, z posledních dvou utkání má skóre 0:7. Branky: Tržil, Lepeška, Jeřábek. Rozhodčí: Bobek, 90 diváků.
NÁMĚŠŤ ­ BEDŘICHOV 4:0 (2:0) V prvním poločase si domácí vytvořili velký tlak, který vyjádřili dvěma brankami Jaroslava Fraňka. Ve druhé půli sice mírně polevili, ale přesto měli nadále na hřišti herní převahu a přidali další dvě přesné trefy. Bedřichov domácí svatyni takřka neohrozil. Branky: Franěk Jar. 2, Zdražílek, Rabušic. Rozhodčí: Mach, 120 diváků.
TŘEBÍČ B ­ ŽĎÁR. N. SÁZ.­ utkání skončilo po uzávěrce vydání Jihlavských listů.

1. FC Žďas Žďár n.Sázavou  16 11 3 2 36 : 20 36
2. SK Bystřice n.Pernštejnem 17 8 3 6 26 : 25  27
3. Sokol Hartvíkovice 17 8 3 6 38 : 17  27
4. Spartak Pelhřimov 17 7 6 4 30 : 16  27
5. FC Slavoj Žirovnice 17 8 2 7 34 : 24  26
6. FC Náměšť n.Oslavou 17 7 4 6 28 : 26  25
7. FC Slovan Havlíčkův Brod 17 6 6 5 21 : 16  24
8. FK Humpolec  17 5 8 4 20 : 22  23
9. FC Chotěboř  17 6 5 6 27 : 37  23
10. SFK Vrchovina  17 6 4 7 20 : 23  22
11. Horácký FK Třebíč B 16 5 5 6 30 : 29  20
12. FK Sklo Bohemia Světlá n. Sáz. 17 6 2 9 27 : 31  20
13. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 17 4 6 7 21 : 30  18
14. Sokol Bedřichov 17 2 1 14 17 : 59  7

Dohrávky 14. kola:
Herálec (HB) - Jiřice 3:0 (0:0). Ostatní zápasy 14. kola se hrají ve středu 28. dubna.
Dohrávka 16. kola:
Veselý Žďár - Okrouhlice 0:1 (0:0).

Dohrávka 14. kola: HERÁLEC (HB) JIŘICE 3:0 (0:0) Domácí byli po celé utkání lepším týmem, ale dlouho se trápili v koncovce. Až v 61. minutě prolomil střeleckou smůlu Koželuh, v posledních pěti minutách zamířil Herálec přesně ještě dvakrát. Branky: Koželuh, Palán, Vašák Vl. Rozhodčí: Bělohlavský, 150 diváků.
Dohrávka 16. kola: V. ŽĎÁR ­ OKROUHLICE 0:1 (0:0) Derby moc fotbalové krásy nepobralo, týmy se snažily svého rivala přehrát bojovností. Když už to vypadalo, že se mužstva rozejdou smírně, zahrál v 92. minutě přesně trestný kop Šulc a "angličanem" zajistil hostům vítězství. Branka: Šulc P. Rozhodčí: Trojánek, 60 diváků.


1. Herálec (HB) 17 14 3 0 52:18 45
2. Černovice 16 9 3 4 30:21 30
3. Bohdalov 16 9 2 5 31:23 29
4. Radostín 16 7 5 4 29:19 26
5. Lukavec 17 7 5 5 33:23 26
6. Veselý Žďár 16 7 3 6 35:28 24
7. Jiřice 17 6 3 8 22:37 21
8. Herálec (ZR) 17 5 5 7 21:25 20
9. Humpolec B 16 6 1 9 22:31 19
10. Lučice 16 5 3 8 25:29 18
11. Okrouhlice 16 4 5 7 23:26 17
12. Chotěboř B 16 4 5 7 19:30 17
13. Vrchovina B 16 5 0 11 26:43 15
14. Ledeč B 16 4 1 11 13:28 13

*
21.4.: Dorost - dohrávky21.4.: Žáci - dohrávky
I. třída dorostu, skupina A ­ dohrávka 14. kola:

LUČICE ­ TELČ 1:0 (0:0) Branka: Vrzáček J.

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Krajský přebor žáků ­ dohrávka 16. kola,
starší: PELHŘIMOV ­ VYSOČINA JIHLAVA B 2:6 (2:4) Branky: Musil, Markvart ­ Leligdon, Kavka T., Vostál L., Morkus L. Mladší: PELHŘIMOV ­ VYSOČINA JIHLAVA B 2:4 (2:2) Branky: Cirhan, Čížek ­ Vydra M 3, Zeman.

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde


Dekora Ždírec n.D.
St 21.4.,
Jihlava B - Ždírec nad Doubravou 1:0 (0:0).

Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


17. kolo 17. a 18.4.:

 

17.4.: Áčko v derby na Brod nemělo 17.4.: Béčko vyhrálo

FC Slovan Havl. Brod - FC Chotěboř A  2:0 (1:0)
Branky:

KFS Vysočina již podruhé na jaře nevydal stručné zprávy z jednotlivých utkání KP. Internetová mutace Novin Vysočiny, Noviny Havlíčkobrodska, krajský přebor ignoruje. Z ostatních referátů dalších soutěží lze vyčíst, že FC Chotěboř nenahlašuje výsledky...

17. kolo:
Sokol Bedřichov - SFK Vrchovina 4:0 (0:0), Sokol Hartvíkovice - SK Bystřice n.Pernštejnem 0:1 (0:1), FC Slavoj Žirovnice - Spartak Pelhřimov 2:2 (1:0),
Horácký FK Třebíč B - Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 0:0, FC Žďas Žďár n.Sázavou - FC Náměšť n.Oslavou 3:0, FK Humpolec - FK Sklo Bohemia Světlá n. Sáz. 1:1 (0:0)

1. FC Žďas Žďár n.Sázavou 16 11 3 2 36 : 20  36
2. SK Bystřice n.Pernštejnem 16 8 3 5 26 : 24  27
3. FC Slavoj Žirovnice 16 8 2 6 33 : 22  26
4. Sokol Hartvíkovice 16 7 3 6 34 : 16  24
5. Spartak Pelhřimov 16 6 6 4 27 : 16  24
6. FC Slovan Havlíčkův Brod 16 6 5 5 20 : 15  23
7. SFK Vrchovina 16 6 4 6 20 : 20  22
8. FC Náměšť n.Oslavou 16 6 4 6 24 : 26  22
9. Horácký FK Třebíč B 16 5 5 6 30 : 29  20
10. FK Sklo Bohemia Světlá n. Sáz. 16 6 2 8 26 : 27  20
11. FK Humpolec 16 4 8 4 18 : 21  20
12. FC Chotěboř  16 5 5 6 26 : 37  20
13. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou 16 4 5 7 20 : 29  17
14. Sokol Bedřichov 16 2 1 13 17 : 55  7

FC Chotěboř B - Lučice 2:0 (2:0)
Některé noviny i KFS v Jihlavských listech uvedly nesprávný výsledek 3:0.
Branky:
20. a 43. Nepokoj.
Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1: 1. Diváci: 50.
Chotěboř B:
D. Hospodka - R. Mudruňka, Javorka, Hruška, J. Mudruňka - Nepokoj (76. Marek), Křivohlavý, Sobotka (63. Heřmánek) Turek (46. Nejedlý), Andres - Holas. (Za správnou sestavu děkujeme Pavlu Markovi.)

Přestože se v poli se hrála vyrovnaná partie, domácí si nakonec vytvořili více šancí a dvě z nich dokázal do přestávky číselně zužitkovat Nepokoj. Po změně stran Lučice přidala a snažila se vyrovnat, ale paradoxně největší příležitosti měl na druhé straně Marek, který dvakrát tváří v tvář Šimánkovi neuspěl. Chotěbořská rezerva chválí Andrese, Nepokoje a Hrušku.

17. kolo:
O více než deset bodů vedoucí Harálec měl nečekaně mnoho práce doma s třetím Lukavcem. Před čtyřmi stovkami diváků potvrdil domácí vítězství Bohdalov až po přestávce, kdy se dokázal dalšími brankami prosadit proti tvrdě hrajícím heráleckým hráčům. Černovice nestačily na nadšeně hrající fotbalisty Radostína.
Bilance 17. kola I. B třídy mužů, skupina A: 6 ­ 0 ­ 1.
HERÁLEC (HB) ­ LUKAVEC 1:0 (1:0) Hostující hráči byli na hřišti lídra nečekaně aktivnější. Bohužel měli vychýlenou mušku, a tak domácího brankáře prakticky neohrozili. O dalším vítězství domácích rozhodl Pátek, který se pět minut před odchodem do kabin přesně trefil po rozehraném trestném kopu. Branka: J. Pátek. Rozhodčí: Halousek. 50 diváků.
VRCHOVINA B ­ LEDEČ B 2:0 (2:0) Zasloužená výhra aktivněji hrajících domácích. Ti se opírali o dobré výkony Nepokoje, Hrušky a Anebrese. Po dvaceti minutách se přesně trefil Nepokoj a misky vah se začaly naklánět na stranu domácích hráčů. Těsně před přestávkou si Nepokoj úspěšnou trefu zopakoval a tím bylo prakticky rozhodnuto. Hosté se nevzmohli na aktivnější odpor, a tak se dohrávalo v poklidu. Branky: Nepokoj. 2. Rozhodčí: Zelenka. 100 diváků.
CHOTĚBOŘ B ­ LUČICE 2:0 (2:0) Podrobnosti nehlášeny. Branky: Hartmann 2, Pavlíček. Rozhodčí: Beseda. 50 diváků.
JIŘICE ­ VESELÝ ŽĎÁR 1:0 (1:0) Když v 16. minutě Veroněk poslal domácí do vedení, všechno hrálo do karet do té doby lepším jiřickým hráčům. Zvláště, když jejich převahu potvrdil ve 43. minutě Hložek nastřelením břevna. Tabulkově lepší hosté ve druhé půli přidali a domácí se až do konce zápasu strachovali o hubené vítězství. Branka: Veroněk. Rozhodčí: Kuchyňa. ČK: T. Čelada. 80 diváků.
OKROUHLICE ­ HUMPOLEC 2:3 (1:2) V prvním poločase byli hosté fotbalovější. Přesto šli domácí Kotěrou do vedení. Štěpán se Slavíkem otočili vývoj střetnutí pro humpolecké fotbalisty v 15. a 30. minutě. Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a Pártl vyrovnal na 2:2. Gól v poslední minutě z penalty rozhodl o tom, že všechny body poputují do Humpolce. Branky: Kotěra, Pártl ­ Štěpán, Slavík, Tesař (PK). Rozhodčí: Vašek. 100 diváků.
BOHDALOV ­ HERÁLEC (ZR) 4:2 (2:1) Před návštěvou kola ve zbytečně vyhecovaném zápase prokázali bohdalovští fotbalisté více klidu při zakončování a dokázali lépe využít standardních situací ke vstřelení branek. V nervózním závěru byl vyloučen těsně před závěrečným hvizdem herálecký Ptaczek. Branky: Brabec 2, Paprikáš, Procházka ­ Teplý, Balvín. Rozhodčí: Bobok. ČK: Ptaczek. 400 diváků.
RADOSTÍN ­ ČERNOVICE 4:2 (1:0) Po celé utkání měli hráči Radostína převahu, kterou dokázali i brankově vyjádřit. V 75. minutě, když už jasně vedli, polevili a dovolili soupeři vstřelit obě branky. Branky: Gregar 2, A. Fabík, Řeháček ­ Bohuslavický, Tikal. Rozhodčí: Hitzger. 100 diváků.

1. Sokol Herálec (HB)16 13 3 0 49 : 18  42
2. Sokol Černovice 16 9 3 4 30 : 21  30
3. Sokol Bohdalov 16 9 2 5 31 : 23  29
4. Sokol Radostín n.Oslavou 16 7 5 4 29 : 19  26
5. Veselý Žďár 15 7 3 5 35 : 27  24
6. Start Lukavec 16 6 5 5 30 : 22  23
7. SK Jiřice 16 6 3 7 22 : 34  21
8. Sokol Herálec (ZR) 16 5 5 6 20 : 22  20
9. FK Humpolec B 16 6 1 9 22 : 31  19
10. Lučice 16 5 3 8 25 : 30  18
11. FC Chotěboř B 16 4 5 7 19 : 30  17
12. SFK Vrchovina B 16 5 0 11 22 : 43  15
13. Okrouhlice 15 3 5 7 22 : 26  14
14. Kovofiniš Ledeč n.Sázavou B 16 4 1 11 13 : 24  13

*
18.4.: Dorost prohrál17.4.: Žáci

FC Chotěboř - Jihlava B starší 1:5 (1:1), mladší 0:8 (0:4)

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

17. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
VRCHOVINA ­ ŽĎÁR N. S. 4:1 (2:0) Branky: Mrkos, Bratránek, Tesař, Kršek ­ Bojda. HFK TŘEBÍČ B ­ LEDEČ N. S. 1:0 (1:0) Branka: Venhoda. POLNÁ ­ HUMPOLEC 2:1 (0:1) Branky: Pospíchal, Klimeš ­ Časar. CHOTĚBOŘ ­ VYSOČINA JIHLAVA B 1:5 (1:1) Branky: Moravec ­ nehlášeno. VELKÝ BÍTEŠ ­ OKŘÍŠKY 4:1 (1:0). Branky: Paprskář, Šeba, Antoš, Klusák (PK) ­ Ševeček. BYSTŘICE N. P. ­ VELKÉ MEZIŘÍČÍ 1:4 (1:1) Branky: Špatka ­ Trnka 2, Nováček, Křenek.
Dohrávka: HUMPOLEC ­ BEDŘICHOV 2:3 (1:2) Branky: Paťha, Časár ­ Stockinger, Skála, Flekal.

17. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:
VRCHOVINA ­ ŽĎÁR N. S. 4:3 (1:1) Branky: Mužátko 2, K. Skalník, P. Smetana ­ Bojda 2, Hanák. HFK TŘEBÍČ B ­ LEDEČ N. S. 5:1 (2:1) Branky: Linhart 2, Tvrdý, Svoboda, Hodějovský ­ Dvořák. POLNÁ ­ HUMPOLEC 1:1 (1:0) Branky: Kölbl ­ Konobjak. CHOTĚBOŘ ­ VYSOČINA JIHLAVA B 0:8 (0:4) Branky: nehlášeno. VELKÝ BÍTEŠ ­ OKŘÍŠKY 1:1 (0:1). Branky: T. Láznička ­ M. Kovář. BYSTŘICE N. P. ­ VELKÉ MEZIŘÍČÍ 0:3 (0:1) Branky: Bečka, Mucha, Pokorný.
Dohrávka: HUMPOLEC ­ BEDŘICHOV 1:0 (1:0)

Humpolec - FC Chotěboř starší 0:2 (0:1), mladší 0:0

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

17. kolo krajského přeboru starších žáků:
VELKÉ MEZIŘÍČÍ ­ PELHŘIMOV 1:0 (0:0) Branka: A. Horký. BEDŘICHOV ­ BYSTŘICE N. P. 4:2 (1:2) Branky: Benda 2, Pavlík, Tůma ­ Neumach. ŽĎÁR N. S. ­ TELČ 2:3 (2:0) Branky: Moravec, Mašek ­ Bodlák 3. HFK TŘEBÍČ B ­ MOR. BUDĚJOVICE 3:1 (0:0) Branky: Antoš, Sedláček, Čurda ­ Vranka. HUMPOLEC ­ CHOTĚBOŘ 0:2 (0:1) Branky: Hromádka 2. NÁMĚŠŤ N. O. ­ HAVL. BROD 0:5 (0:4) Branky: Beran, Vonášek, Netopilík, Kunst, Halamka. VELKÁ BÍTEŠ ­ JIHLAVA B 1:5 (0:3) Branky: Kejda ­ Morkus 2, Kafka 2, Kenev.
Dohrávka: CHOTĚBOŘ ­ JIHLAVA B 1:5 (1:3) Branky: Hromádka ­ nehlášeno.

17. kolo krajského přeboru mladších žáků:
VELKÉ MEZIŘÍČÍ ­ PELHŘIMOV 0:0. BEDŘICHOV ­ BYSTŘICE N. P. 1:3 (0:1) Branky: Hefr ­ Skula 3. ŽĎÁR N. S. TELČ 4:0 (2:0) Branky: Kubíček 2, Russ, Suchý. HFK TŘEBÍČ B ­ MOR. BUDĚJOVICE 3:2 (1:0) Branky: Novotný 2, Čermák ­ Konvalina 2. HUMPOLEC ­ CHOTĚBOŘ 0:0. NÁMĚŠŤ N. O. ­ HAVL. BROD 0:7 (0:4) Branky: Polívka 2, Hübner 2, Sůva, Semelka, Petřík. VELKÁ BÍTEŠ ­ JIHLAVA B 0:6 (0:5) Branky: Zeman 3, Vydran 2, Mikula.
Dohrávka: CHOTĚBOŘ ­ JIHLAVA B 0:6. Podrobnosti nehlášeny.


Dekora Ždírec n.D.
Ne 18.4., 16:30
:
 SK Rostex Vyškov - Dekora Ždírec 3:1
Góly:

Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


16. kolo 10. a 11.4.:

11.4.: Áčko doma vyhrálo10.4.: Béčko vyhrálo venku

FC Chotěboř A - Bedřichov  3:0 (1:0)
Branky: Novotný, Provazník, Tůma

16. kolo:
O kuriozní zápis se postaral brankář Vrchoviny Nové Město Šebek, který nejenže vychytal střelce favorizovaných Hartvíkovic, ale ještě dvakrát proměnil pokutový kop. V ostatních zápasech se žádné výrazné překvapení neudálo.
Bilance 16. kola krajského přeboru mužů: 3 ­ 0 ­ 4.
PELHŘIMOV ­ BYSTŘICE 1:3 (1:0) Do přestávky se hrála sotva průměrná partie s nemnoha šancemi na obou stranách. Ve 39. minutě se domácí poté, co hosté nesprávně reklamovali ofsajd, dostali do vedení, Bystřice ale nevynechala jedinou příležitost k protiútoku. Ovoce za větší aktivitu sklízela v závěrečné čtvrthodince, kdy po rohu prostřelila skrumáž před brankou. Výsledek pak otočila dvěma dalekonosnými střelami. Branky: Adamec ­ Zeman, Kozáček, Sklenář. Rozhodčí: Sojka. 220 diváků.
VRCHOVINA ­ HARTVÍKOVICE 2:0 (0:0) Duel dvou týmů, které po podzimní části figurovaly v tabulce vedle sebe, se rozhodoval v pokutovém území Hartvíkovic. Zde se dvakrát zahrávala penalta a ve 48. i 60. minutě si k ní troufl postavit brankář Šebek. Jeho stoprocentní úspěšnost znamenala cenné vítězství, hosté naopak po vysoké výhře v předchozím kole spadli zpět na zem. Branky: Šebek (obě z pen.). Rozhodčí: Hitzger. ČK: 0:1, 150 diváků.
CHOTĚBOŘ ­ BEDŘICHOV 3:0 (1:0) Oba týmy v minulém kole výrazně prohrály, vzájemný zápas měl sloužit i k nabití sebevědomí, které jim na chvostu tabulky chybí. Domácí se v duelu s Bedřichovem představili přece jen jako vyspělejší tým a v první půli se dostali do vedení. Hosté příliš ne~zlobili ani ve druhém poločase a ještě dvakrát inkasovali. Branky: Novotný, Provazník, Tůma. Rozhodčí: Nenadál. 150 diváků.
SVĚTLÁ N. S. ­ HAVL. BROD 2:3 (1:0) V prvním poločase byli domácí lepším týmem a zaslouženě se ujali vedení. Po přestávce ale převzali iniciativu hosté, kteří dokázali využívat okének ve světelské obraně. Díky třem brankám, z nichž poslední padla v 90. minutě výsledek otočili a zaslouženě si odvezli všechny tři body. Branky: Křikava, Císar z pen. ­ Novotný z pen., Nechvátal, vlastní. Rozhodčí: Šoustar. 350 diváků.
NÁMĚŠŤ N. OSL. ­ HUMPOLEC 1:2 (1:2) Ve vyrovnaném zápase šli domácí v 10. minutě do vedení díky Fraňkovi. Hosté ale ještě do přestávky skóre otočili, když do černého dvakrát zamířil Pajer. Ve druhém poločase již i přes další šance branka nepadla, domácí nevyužili ani početní převahu po vyloučení Píchy. Branky: Franěk T. ­ Pajer 2. Rozhodčí: Švec, ČK: Pícha (H). 100 diváků.
LEDEČ N. S. ­ ŽĎÁR N. S. 1:4 (1:2) Utkání dvou týmů z opačných pólů tabulky nabídlo v prvních 45 minutách fotbal, v němž měli překvapivě mírnou převahu domácí, ale přesto prohrávali. Hosté ve druhé půli převzali otěže utkání a v pohodě kontrolovali jeho další vývoj. V závěru jim k tomu svým vyloučením pomohl ledečský Procházka. Branky: Jelínek ­ Zedníček 2, Chmelíček, Růžička. Rozhodčí: Karas. ČK: Procházka (L), 200 diváků.
ŽIROVNICE ­ HFK TŘEBÍČ B 5:1 (3:0) Celé utkání se odehrálo v režii domácího týmu, kterému patřily i úvodní minuty. Ve 21. minutě vedli již 3:0 a o vítězi nebylo pochyb. Hosté se sice snažili, ale na více, než dosažení čestného úspěchu pět minut před koncem nedosáhli. Branky: Horký 2, Houška 2, Mezera ­ Kylíšek. Rozhodčí: Straka. 100 diváků.

1. Žďár n. S. 15 10 3 2 33:20 33
2. Žirovnice 15 8 1 6 31:20 25
3. Hartvíkovice 15 7 3 5 34:15 24
4. Bystřice n. P. 15 7 3 5 25:24 24
5. Pelhřimov 15 6 5 4 25:14 23
6. Vrchovina 15 6 4 5 20:16 22
7. Náměšť n. O. 15 6 4 5 24:23 22
8. Havl. Brod 15 5 5 5 18:15 20
9. Chotěboř 15 5 5 5 26:35 20
10. Třebíč B 15 5 4 6 30:29 19
11. Světlá n. S. 15 6 1 8 25:26 19
12. Humpolec 15 4 7 4 17:20 19
13. Ledeč n. S. 15 4 4 7 20:29 16
14. Bedřichov 15 1 1 13 13:55 4

Ledeč B - FC Chotěboř B  0:1 (0:0)
Branky: Nepokoj

Rozhodčí: Bína. ŽK: 3: 1. Diváci: 70. Poločas 0: 0.
Chotěboř B: Štefánek - Turek ( 55. Holas), Javorka, Hruška, Mudruňka - Křivohlavý, Sobotka, Pfeffer ( 70. Nejedlý) - Křivský, Holub ( 78. Marek), Nepokoj.

V zápase podprůměrné úrovně se hrálo většinu času ve středu hřiště, ani jedno mužstvo si čistou gólovou šanci nevytvořilo. Patnáct minut před koncem udělali domácí hráči chybu a Nejedlý rozhodl o cenném vítězství hostí. Ledečská rezerva si porážkou na domácím hřišti zkomplikovala situaci v boji o záchranu.

16. kolo:
V jednoznačný zápas se proměnilo utkání Lučic s Jiřicemi, které dokázaly odolávat jen v první půli. S přehledem dokázal zvítězit i Bohdalov, který vysoko zvítězil na hřišti humpolecké rezervy. Poslední Chotěboř si odvezla všechny body z Ledče, na poslední místo spadla Vrchovina.
Bilance 16. kola I. B třídy, skupina A: 1 ­ 2 ­ 3.
LUKAVEC ­ ČERNOVICE 0:0 V prvním poločase ani jedno z mužstev nedokázalo vyzrát na soustředěné obrany a výsledkem tak byla vyrovnaná hra i bezbrankový stav. Po změně stran se iniciativy chopili domácí, zatlačili soupeře před jeho pokutové území, z převahy ale nic nevytěžili. Branky: Rozhodčí: Trojánek. ČK: Hrobský ­ Petrák. 100 diváků.
HERÁLEC (ZR) ­ RADOSTÍN 2:2 (1:1) V první vyrovnané půli se obě mužstva trefila jednou, druhý poločas již byl v režii domácího celku. Do vedení se však překvapivě dostali hosté a domácí se hnali alespoň za vyrovnáním. To se jim v 79. minutě podařilo, z řady dalších šancí však už nic nevytěžili. Branky: Teplý, Kučka ­ Kovář, Jurek. Rozhodčí: Navrkal. 150 diváků.
HUMPOLEC B ­ BOHDALOV 0:4 (0:1) Mírnou převahu v prvním poločase vyjádřili hosté vedoucí brankou Procházky. Domácí se sice neustále snažili o vyrovnání, jejich snaha ale končila na pevné obraně Bohdalova. Humpolec v závěru zcela odpadl a hosté toho využili k navýšení skore. Branky: Brabec 2, Procházka, Fazekaš. Rozhodčí: Kliment. 60 diváků.
LUČICE ­ JIŘICE 5:0 (1:0) Utkání se po první půli proměnilo v jednoznačnou záležitost. Hosté ohrozili domácí branku pouze z brejků, ale s nimi si domácí brankář bezpečně poradil. Díky vítězství se Lučice o bod dostali před svého soupeře. Branky: Stojan 2 (1. z pen), Kovář, Novák, Zezulák. Rozhodčí: Žilka. 60 diváků.
LEDEČ B ­ CHOTĚBOŘ B 0:1 (0:0) Dvanáctá Ledeč hostila poslední Chotěboř, podprůměrné utkání se jí ale nepovedlo. Díky vítězství hosté přeskočili svého soupeře v tabulce a zbavili se tak role Černého Petra. O osudu utkání rozhodla přesná střela Nepokoje ze 72. minuty. Branka: Nepokoj. Rozhodčí: Bína. 80 diváků.
VRCHOVINA B ­ HERÁLEC (HB) 1:3 (1:2) Domácí novoměstští fotbalisté byli po většinu utkání lepší, jenže hosté plně využívali hru na brejky a z nich stříleli góly. Přestože se utkání odehrávalo spíše na jejich polovině, zvítězit si za svou bojovnost zasloužili. Branky: Beneš ­ Fukal 2, Vašák. Rozhodčí: Obršlík. 200 diváků.
VESELÝ ŽĎÁR ­ OKROUHLICE ­ odloženo z důvodu nepřízně počasí na 21. 5.
Dohrávka 14. kola: LUKAVEC ­ HERÁLEC (ŽĎ) 3:1 (1:0) Branky: Hrobský 2, Votápek ­ Kučka. Rozhodčí: Lóži, 150 diváků.

1. Herálec (HB) 15 12 3 0 48:18 39
2. Černovice 15 9 3 3 28:17 30
3. Lukavec 16 7 5 4 33:22 26
4. Bohdalov 15 8 2 5 27:21 26
5. V. Žďár 14 7 3 4 35:26 24
6. Radostín n. O. 15 6 5 4 25:17 23
7. Herálec (ZR) 16 5 5 6 19:21 20
8. Lučice 15 5 3 7 25:27 18
9. Jiřice 15 5 3 7 21:34 18
10. Humpolec B 15 5 1 9 19:29 16
11. Okouhlice 14 3 5 6 20:23 14
12. Chotěboř B 15 3 5 7 17:30 14
13. Ledeč n. S. B 15 4 1 10 13:22 13
14. Vrchovina B 15 4 0 11 20:43 12

*
10.4.: Dorost: prohry10.4.: Žáci vyhráli

Humpolec - FC Chotěboř starší 2:0, mladší 1:0

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

16. kolo krajského přeboru starších dorostenců:
ŽĎÁR N. S. ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 3:1 (0:0) Branky: Novotný, Ondráček, Bednář ­ Trnka. OKŘÍŠKY ­ BEDŘICHOV 5:1 (3:1) Branky: Bastl 3, Ševčík, Ježek ­ Skála. JIHLAVA B ­ V. BÍTEŠ 4:0 (1:0) Branky: Zeman 2, Parma, Jurečka. HUMPOLEC ­ CHOTĚBOŘ 2:0 (0:0) Branky: Paťha, Časár Fr. LEDEČ ­ POLNÁ 1:1 (1:1) Branky: Smutný ­ Pavlíček. VRCHOVINA ­ TŘEBÍČ 3:1 (3:0) Branky: Suchý, Pršek, Mrchoz ­ Grünn. Dohrávky 14. kola: JIHLAVA B ­ BYSTŘICE 4:2 (1:2) Branky: Kalich 2, Haněl, Fišer ­ Bílek, Sedláček Václav. TŘEBÍČ ­ POLNÁ 2:1 (1:0) Branky: Venhoda, Beneš ­ Pospíchal.

16. kolo krajského přeboru mladších dorostenců:
ŽĎÁR N. S. ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 2:1 (1:0) Branky: Mička, Kučera ­ Invald. OKŘÍŠKY ­ BEDŘICHOV 1:4 (0:2) Branky: Novotný ­ Zábojný, Procházka, Kajný, Horáček. JIHLAVA B ­ V. BÍTEŠ 18:0 (6:0) Branky: Tlačbaba 6, Chmelík 3, Marousek 2, Kratochvíl 2, Procházka, Smejkal 2, Čop. HUMPOLEC ­ CHOTĚBOŘ 1:0 (0:0) Branka: Franál. LEDEČ ­ POLNÁ 5:2 (3:0) Branky: Smutný 2, Šťastný, Szarkány, Turek ­ Hanus, Varhaník. VRCHOVINA ­ TŘEBÍČ B 2:4 (1:1) Branky: Jizbek, Hamřík ­ Svoboda 2, Tvrdý, Marzíny. Dohrávky 14. kola: JIHLAVA B ­ BYSTŘICE 9:1 (1:1) Branky: Netrda 5, Kratochvíl 3, Čop ­ Bartoněk. TŘEBÍČ ­ POLNÁ 6:2 (3:2) Branky: Rygl 3, Tvrdý, Linhart, David ­ Makus, Nejedlý.

FC Chotěboř - Náměšť n.Osl. starší 3:0, mladší 6:0

Starší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

Mladší: Výsledky ostatních utkání kola a tabulku najdete zde

16. kolo krajského přeboru starších žáků:
PELHŘIMOV ­ JIHLAVA B, odloženo na 20. dubna. HAVL. BROD ­ VELKÁ BÍTEŠ 7:0 (3:0) Branky: Novášek 3, Neřádský. Netopilík, Vašíček. CHOTĚBOŘ ­ NAMĚŠŤ N. OSL. 3:0 (1:0) Branky: Langr, Hromádka, Turek. MOR. BUDĚJOVICE ­ HUMPOLEC 2:2 (1:0) Branky: Blatný, Vranka ­ Honzárek 2. TELČ ­ HFK TŘEBÍČ B 1:0 (0:0) Branka: Bartejs. BYSTŘICE ­ ŽĎÁR N. SÁZ. 1:6 (1:4) Branky: Navrátil ­ Pecha 4, Moravec, Čech. VEL. MEZIŘÍČÍ ­ BEDŘICHOV 1:1 (0:1) Branky: Dočkal ­ Benda.

16. kolo krajského přeboru mladších žáků:
PELHŘIMOV ­ JIHLAVA B, odloženo na 20. dubna. HAVL. BROD ­ VELKÁ BÍTEŠ 3:0 (2:0) Branky: Forejt 2, Polívka. CHOTĚBOŘ ­ NAMĚŠŤ N. OSL. 6:0 Branky: Tleskač 2, Hruška 2, Jelínek, Krátký. MOR. BUDĚJOVICE ­ HUMPOLEC 2:0 (1:0) Branky: Kyzlink, Putyera. TELČ ­ HFK TŘEBÍČ B 2:1 (1:0) Branky: Dolejší, Holub ­ Homola. BYSTŘICE ­ ŽĎÁR N. SÁZ. 0:4 (0:1) Branky: Mokrý 2, Russ, Nedvěd. VEL. MEZIŘÍČÍ ­ BEDŘICHOV 1:1 (0:1) Branky: Večeřa ­ Kuřítko.

 

14.4.: Žáci (dohrávka 14. kola)
FC Chotěboř - Jihlava B

 


Dekora Ždírec n.D.
Ne 11.4., 16:00
:
 SK Dekora Ždírec n.D. - FS Napajedla 2:0 (1:0)
St 14.04., 17:00: SK Dekora Ždírec n.Doubravou - FC VMG Kyjov 3:2 (1:1)
Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


15. kolo 3. a 4.4.:

4.4.: Áčko dostalo nakládačku v Hartvíkovicích 3.4.: Béčko taky prohrálo

Hartvíkovice - FC Chotěboř A  8:0 (3:0)

Další výsledky kola:
HFK Třebíč B ­ Pelhřimov 2:2 (1:2), Žďár n. S. ­ Žirovnice 3:2 (2:2), Humpolec ­ Ledeč n. S. 1:3 (0:2), Havlíčkův Brod ­ Náměšť n. O. 2:0 (1:0), Bedřichov ­ Světlá n. S. 1:4 (1:3), Bystřice n. P. ­ SFK Vrchovina 2:1 (1:0)

Podrobné zprávy z utkání kola Krajského přeboru KFS Vysočina nevydal a neznáme důvod proč.

1. FC Žďas Žďár n.Sázavou 14 9 3 2 29 : 19  30
2. Sokol Hartvíkovice 14 7 3 4 34 : 13  24
3. Spartak Pelhřimov  14 6 5 3 24 : 11  23
4. FC Slavoj Žirovnice 14 7 1 6 26 : 19  22
5. FC Náměšť n.Oslavou 14 6 4 4 23 : 21  22
6. SK Bystřice n.Pernštejnem 14 6 3 5 22 : 23  21
7. Horácký FK Třebíč B 14 5 4 5 29 : 24  19
8. SFK Vrchovina  14 5 4 5 18 : 16  19
9. FK Sklo Bohemia Světlá n. S. 14 6 1 7 23 : 23  19
10. FC Slovan Havlíčkův Brod 14 4 5 5 15 : 13  17
11. FC Chotěboř  14 4 5 5 23 : 35  17
12. Kovofiniš Ledeč n.S. 14 4 4 6 19 : 25  16
13. FK Humpolec 14 3 7 4 15 : 19  16
14. Sokol Bedřichov 14 1 1 12 13 : 52  4

FC Chotěboř B - Herálec (HB)  1:2 (0:0)

Po vítězství v Chotěboři zvýšili hráči Herálce (HB) před Černovicemi svůj náskok. Ti překvapivě doma nestačili na Herálec ze Žďárska a podlehli mu 0:2. Bohdalov nedal šanci Veselému Žďáru a doma si jasně poradila i rezerva Vrchoviny s Lukavcem, i když v poločase o branku prohrávala. Radostín doma zvítězil nad Humpolcem a Jiřice nedokázaly pokořit na svém hřišti Ledeč.

Bilance 15. kola I. B třídy mužů, skupina A: 4 ­ 1 ­ 2.
VRCHOVINA B ­ LUKAVEC 3:2 (1:2) Domácí novoměstští fotbalisté zaspali začátek a Hrobský jejich nevýrazný výkon potrestal brankou. Pak sice Kříž vyrovnal, ale gólem do šatny poslal hosty do druhého vedení proměněnou penaltou Kalina. Po návratu ze šaten začala Vrchovina svého favorizovaného soupeře přehrávat a po zásluze otočila skóre ve svůj prospěch. Branky: Kříž 2, Daniel ­ Hrobský, Kalina. Rozhodčí: Zadina. Diváků: 200.
CHOTĚBOŘ B ­ HERÁLEC (HB) 1:2 (0:1) V utkání týmů z opačných pólů tabulky byli podle předpokladů lepší hosté. V první půli se díky Pátkovi ujali vedení a s přehledem si ho hlídali. Po přestávce navíc Koželuh přidal druhou branku. Poté byl vyloučen nejlepší hráč hostí Hrala a domácí toho využili alespoň ke snížení skóre. Branky: Javorka ­ Pátek J., Koželuh. Rozhodčí: Kuchyňa. ČK: Hrala (H). Diváků: 50.
JIŘICE ­ LEDEČ B 2:2 (2:1) V první půli měli domácí více šancí ke skórování, z nich ale proměnili pouze jednu. Stejně si počínala i Ledeč. Z druhého vedení, které zařídil Hložek se ovšem rovněž neradovali dlouho, neboť vzápětí vyrovnal Simandl. Branky: Hložek, nehl. ­ Simandl, nehl. Rozhodčí: Šetek. ČK: Moučka (L). Diváků: 80.
OKROUHLICE ­ LUČICE 1:0 (1:0) Domácí se po přesné hlavičce Dolejšího ujali již v 8. minutě branky a bránili se převaze hostů z Lučic. Od 40. minuty navíc hráli bez vyloučeného Ježila, počet hráčů na hřišti se však srovnal, pět minut před koncem opustil hřiště předčasně i Havel. Okrouhlice své vedení v pohodě ubránili. Branka: Dolejší. Rozhodčí: Kalášek. ČK: Ježil ­ Havel. Diváků: 100.
BOHDALOV ­ VESELÝ ŽĎÁR 3:0 (1:0) V pohledném zápase se domácí ujali hned v první minutě vedení. Ve druhé poločase se dvakrát trefil Procházka a pojistil důležité vítězství. Hosté se do šancí prakticky nedostávali, protože obrana Bohdalova pracovala bezchybně. Branky: Procházka 2, Fazekaš. Rozhodčí: Svoboda. Diváků: 100.
RADOSTÍN ­ HUMPOLEC B 2:0 (1:0) Radostín měl v tabulce na svého soupeře náskok tří bodů, ale podařilo se mu jej ve vzájemném utkání zdvojnásobit. Důležitou úvodní branku zápasu dal v 15. minutě Gregar a uklidnil tak své spoluhráče, kteří měli poté více ze hry. Definitivu výsledku dal ale až v 92. minutě Fabík. Branky: Gregar, Fabík. Rozhodčí: Kliner. Diváků: 100.
ČERNOVICE ­ HERÁLEC (ZR) 0:2 (0:1) Domácí tým s náhradním brankářem Kalinou v sestavě zaskočili hosté výbornou hrou a ve 33. minutě se zaslouženě ujali vedení. Výhru pojistil v 55. proměněnou penaltou Dvořák. Závěr utkání sice patřil černovickým fotbalistům, ti ale z tlaku nic nevytěžili. Branky: Kučka, Dvořák z pen. Rozhodčí: Vaněk. Diváků: 170.

1. Sokol Herálec (HB)  14 11 3 0 45 : 17  36
2. Sokol Černovice 14 9 2 3 28 : 17  29
3. Veselý Žďár 14 7 3 4 35 : 25  24
4. Sokol Bohdalov 14 7 2 5 22 : 21  23
5. Start Lukavec 14 6 4 4 30 : 21  22
6. Sokol Radostín n.Oslavou 14 6 4 4 23 : 15  22
7. Sokol Herálec (ZR) 14 5 4 5 16 : 16  19
8. SK Jiřice 14 5 3 6 21 : 29  18
9. FK Humpolec B 14 5 1 8 19 : 25  16
10. Lučice 14 4 3 7 20 : 27  15
11. Okrouhlice 14 3 5 6 20 : 23  14
12. Kovofiniš Ledeč n.S. B 14 4 1 9 13 : 21  13
13. SFK Vrchovina B  14 4 0 10 19 : 40  12
14. FC Chotěboř B  14 2 5 7 16 : 30  11

*
4.4.: Dorost: starší vyhrál3.4.: Žáci prohráli

FC Chotěboř - Ledeč n.S. starší 1:0 (0:0), mladší 1:2 (1:0)

15. kolo krajského přeboru staršího dorostu:
HFK TŘEBÍČ B ­ ŽĎÁR N. SÁZAVOU 2:0 (0:0) Branky: Venhoda, Grimm. POLNÁ ­ VRCHOVINA 3:3 (0:2) Branky: Bahounek 2, Kratochvíl ­ Suchý 2, Zadina. CHOTĚBOŘ ­ LEDEČ 1:0 (0:0) Branka: T. Novotný. V. BÍTEŠ ­ HUMPOLEC 0:0. BEDŘICHOV ­ JIHLAVA B 1:4 (1:3) Branky: Skála ­ Brnický, Mlčoušek, Příhoda, Tenkl. BYSTŘICE ­ OKŘÍŠKY 2:1 (0:1) Branky: Sedláček, Špatka ­ Klíma J.

15. kolo krajského přeboru mladšího dorostu:
HFK TŘEBÍČ B ­ ŽĎÁR N. SÁZAVOU 0:2 (0:1) Branky: Kučera, Mička. POLNÁ ­ VRCHOVINA 2:4 (0:1) Branky: Marek 2 ­ Smetana, Vollprecht, Mužátko, Šustáček. CHOTĚBOŘ ­ LEDEČ 1:2 (1:0) Branky: Fiala ­ nehlášeno. V. BÍTEŠ ­ HUMPOLEC 1:6 (1:3) Branky: Tauterman ­ Vyhnálek 2, Ganobjak, Bláha, Žáček, Paďja. BEDŘICHOV ­ JIHLAVA B 0:9 (0:4) Branky: Tlačbaba 4, Kratochvíl 2, Smejkal, Niederle, Neuburg. BYSTŘICE ­ OKŘÍŠKY 2:1 (0:1) Branky: Nemrah, Hájek ­ Mižigar.

Velká Bíteš - FC Chotěboř starší 3:2 (1:1), mladší 9:1 (3:1)

15. kolo krajského přeboru starších žáků:
BEDŘICHOV ­ PELHŘIMOV 0:1 (0:1) Branka: Šťastný. ŽĎÁR ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 1:1 (1:0) Branky: Pecha ­ Horký. HFK TŘEBÍČ B ­ BYSTŘICE 1:4 (0:2) Branky: Palát ­ Prášil 3, Nemrah. HUMPOLEC ­ TELČ 1:1 (1:1) Branky: Kulíček ­ Bodlák. NÁMĚŠŤ ­ MOR. BUDĚJOVICE 1:5 (0:3) Branky: Malý V. ­ Vranka P. 3, Blatný, Smetana. VEL. BÍTEŠ ­ CHOTĚBOŘ 3:2 (1:1) Branky: Musil P. 2, Ivančík ­ Hromádka, Langr. JIHLAVA B ­ HAVL. BROD 4:3 (1:2) Branky: T. Kavka 2, Štancl, Demeter ­ Halámka 2, Vašíček.

15. kolo krajského přeboru mladších žáků:
BEDŘICHOV ­ PELHŘIMOV 1:2 (0:1) Branky: Mikulec ­ Markvart, Fladok. ŽĎÁR ­ VEL. MEZIŘÍČÍ 1:1 (0:1) Branky: Russ ­ Večeřa 2. HFK TŘEBÍČ B ­ BYSTŘICE 4:0 (2:0) Branky: Novotný 2, Texl, Čermák. HUMPOLEC ­ TELČ 1:2 (1:1) Branky: nehl. NÁMĚŠŤ ­ MOR. BUDĚJOVICE 0:3 (0:3) Branky: Kyzlink 2, Konvalina. VEL. BÍTEŠ ­ CHOTĚBOŘ 9:1 (3:1) Branky: Dvořák 4, Körber 4, Bednář ­ Jelínek. JIHLAVA B ­ HAVL. BROD 1:0 (0:0) Branka: Zeman.


Dekora Ždírec n.D.
Ne 4.4.,
15:30: FC TVD Slavičín - Dekora Ždírec
 3:0
Góly:

Podrobnosti na webu Dekory (nyní ale nefunkční), na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Zpráva STK KFS

Nařízení termínů nesehraných utkání 14. kola
KP: středa 21. 4. 04 ­ 17.00 hod.
KP dorostu: Ledeč n. S. ­ V. Bíteš, středa 14. 4. 04 ­ 15.00 mladší, 17.00 starší. Humpolec ­ Bedřichov, středa 14. 4. 04 ­ 15.00 mladší, 17.00 starší.Chotěboř ­ Vrchovina, čtvrtek 29. 4. 04 ­ 15.00 mladší, 17.00 starší.
KP žáků: Chotěboř ­ Jihlava B, středa 14. 4. 04 ­ 16.00 mladší, 17.30 starší.
Utkání mohou být na základě vzájemných dohod předehrána (bez poplatku). Kolize utkání jsou řešena samostatnými termíny.


Celé kolo 27. a 28.3. je odloženo kvůli sněhu

Všechny zápasy v soutěžích KFS Vysočina a v OFS Havl. Brod jsou z důvodu nepříznivého počasí zrušena. O odehrání odložených zápasů v KFS Vysočina je již rozhodnuto.
KP hraje ve středu 21. 4. 2004 v 17. 00 hodin a I. B. třída 28. 4. 2004 také v 17. 00 hodin. Oddíly mají možnost provést vzájemnou dohodu o sehrání i v jiném termínu. Dnes nelze přesně říci, jaká jednání ohledně případných změn povede sekretář FC Chotěboř Ing. Štindl.
K sehrání odloženého kola v soutěžích OFS HB zaujmeme stanovisko na jednání Sportovně technické komise v úterý 30. 3. 2004 a zveřejníme je v oficiálním Zpravodaji OFS ve Vysočině - Novinách Havlíčkobrodska ve čtvrtek 1. 4. 2004.   
Nechci předjímat rozhodnutí STK, ale podle mého názoru si myslím, že bude využit 1.náhradní termín ve středu 5. 5. 2004 dle znění Termínové listiny soutěží OFS.
Karel Zdražil, člen VV KFS a OFS.

14. kolo 27. a 28.3.:

28.3.: Áčko 27.3.: Béčko

FC Chotěboř A - Bystřice n.P.

ODLOŽENO !


Vrchovina B - FC Chotěboř B

ODLOŽENO !


Tabulka po 13. kole, před zahájením jarní sezóny:

1. Žďár nad Sázavou 13 8 3 2 26 : 17 27
2. Pelhřimov 13 6 4 3 22 : 9 22
3. Žirovnice 13 7 1 5 24 : 16 22
4. Náměšť nad Oslavou 13 6 4 3 23 : 19 22
5. Hartvíkovice 13 6 3 4 26 : 13 21
6. Vrchovina 13 5 4 4 17 : 14 19
7. Třebíč B 13 5 3 5 27 : 22 18
8. Bystřice nad Pernštejnem 13 5 3 5 20 : 22 18
9. Chotěboř 13 4 5 4 23 : 27 17
10. Humpolec 13 3 7 3 14 : 16 16
11. Světlá nad Sázavou 13 5 1 7 19 : 22 16
12. Havlíčkův Brod 13 3 5 5 13 : 13 14
13. Ledeč nad Sázavou 13 3 4 6 16 : 24 13
14. Bedřichov 13 1 1 11 12 : 48 4

FC Chotěboř B
Brankáři: Vlastimil Štefánek (1972).
Obránci: Petr Heřmánek (1980), Rostislav Mudruňka (1974), Josef Javorka (1972), Roman Hruška (1981), Jiří Mudruňka (1976).
Záložníci: Josef Holas (1970), Petr Křivohlavý (1971), Jaroslav Nejedlý (1978), Zdeněk Zvolánek (1973), Petr Lášek (1983).
Útočníci: Petr Holub (1968), Lukáš Nepokoj (1982), Petr Drápalík (1981), Pavel Marek (1981).
Trenér: František Hruška, asistent trenéra: Zdeněk Zvolánek st.
Příchody: Nikdo. Odchody: Nikdo.
Přípravné zápasy: Rváčov 0: 2, Habry 1: 1, Hlinsko B 2: 5.
Cíl: Nesestoupit do okresního přeboru.

Tabulka po 13. kole, před zahájením jarní sezóny:

1. Herálec (HB) 13 10 3 0 43 : 16 33
2. Černovice 13 9 2 2 28 : 15 29
3. Veselý Žďár 13 7 3 3 35 : 23 24
4. Lukavec 13 6 4 3 28 : 18 22
5. Bohdalov 13 6 2 5 20 : 21 20
6. Radostín nad Oslavou 13 5 4 4 21 : 15 19
7. Jiřice 13 5 2 6 19 : 27 17
8. Herálec (ZR) 13 4 4 5 14 : 16 16
9. Humpolec B 13 5 1 7 19 : 23 16
10. Lučice 13 4 3 6 20 : 26 15
11. Ledeč nad Sázavou B 13 4 0 9 11 : 19 12
12. Okrouhlice 13 2 5 6 19 : 23 11
13. Chotěboř B 13 2 5 6 15 : 28 11
14. Vrchovina B 13 3 0 10 16 : 38 9


Dekora Ždírec n.D.
Ne 28.3.,
15:00: Dekora Ždírec - FC VMG Kyjov
   nehráno
Podrobnosti na webu Dekory, na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Dekora Ždírec n.D. již zahájila jarní sezónu, remízou
Ne 21.3
.: SK Lipová - Dekora Ždírec 1:1 (0:0)

Góly: Kolouch

Podrobnosti na webu Dekory, na webu vysledky.com (divize D) a divizní stránce iDnes (skupina D)


Zde přinášíme starší výsledky jara, referát z nejnovějších je zde

Zde je pozimní a zimní část sezóny 2003/2004

Zpět na hlavní stránku Sport v Chotěboři

Zpět na hlavní stránku Chotěbořského Couriera * Zpět na stránku CHnet